Haberler

Tedaviye Evde Devam

Güncelleme:

20 gündür hastanede psikolojik tedavi gören Arda Kural, annesinin itirazlarına rağmen taburcu edildi.

Bir dönemin en ünlü ekran yüzlerinden biri olan Arda Kural, akıl sağlığını yitirmesi sebebi ile geçtiğimiz ay hastaneye yatırılmıştı. Fakat yaklaşık 20 gündür hastanede psikolojik tedavi gören Arda Kural, annesinin itirazlarına rağmen taburcu edildi. Ünlü oyuncunun tedavisi evde devam edecek.

DOKTORLAR UZLAŞTI

Arda Kural cephesinden sevinçli haberler var! Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle geçen ay Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alınan ünlü oyuncu, dün yoğun bir gün yaşadı. Doktorlar, tedavinin iyi sonuç verdiği konusunda uzlaştı.

ANNE İKNA EDEMEDİ

Yapılan konsültasyonun ardından oyuncunun taburcu olmasına ve tedavinin evde devam etmesine karar verildi. Ancak ünlü oyuncunun annesi Gülnur Kural, duruma itiraz edip oğlunun bir süre daha hastanede kalmasını talep etti. Doktorlar ise buna gerek duymadı.

HASTANEDE 1 SAAT

Arda Kural'ı önceki gün hastanede 'Emret Komutanım' dizisindeki rol arkadaşı Ece Erken gizlice ziyaret etti. 1 saatlik görüşmede Erken'in gözyaşlarına boğulduğu öğrenildi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Arda Kural Ece Erken Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title