Haberler

Tedavisi için 21 milyon lira toplanan Hamza, meşaleler ve mehter eşliğinde uğurlandı

Güncelleme:
KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde, Raif ve Şeyma çiftinin 21 aylık oğulları SMA hastası Hamza Abauljout'in ABD'de tedavi olması için gerekli 21 milyon lira, düzenlenen kampanyalarla toplandı. Tedavi olmak için yola çıkan Hamza bebek; ailesi, sevenleri ve destekçilerinden oluşan yaklaşık 150 kişilik grup tarafından mehterli ve meşaleli törenle uğurlandı.

Başiskele ilçesi Damlar Mahallesi'nde yaşayan Suudi Arabistan vatandaşı Rafi Abauljout ile Türk eşi Şeyma Abauljout'un 21 aylık oğulları Hamza Abauljout'a 3 aylıkken SMA Tip-1 tanısı kondu. Yatağa bağlı, karnından mideye uzanan hortumla beslenen ve boynunu da destek olmadan tutamayan Hamza'nın sağlığına kavuşabilmesi için düzenlenen kampanya sonuç verdi. Çeşitli etkinlikler ve sosyal medya üzerinden gelen bağışlarla ABD'de yapılacak olan tedavi için gerekli olan yaklaşık 21 milyon lirayı toplayan Abauljout ailesi, bugün öğle saatlerinde yola çıktı. Hamza bebek, ailesi, sevenleri ve destekçilerinden oluşan yaklaşık 150 kişilik grup tarafından mehterli ve meşaleli bir törenle uğurlandı.

"DİĞER EVLATLARIMIZ İÇİN DE BU SEVİNCİ YAŞAYALIM"

Oğlu Hamza'nın tedavi olacağı için son derece mutlu olduğunu belirten Şeyma Abauljout, "Öncelikle çok mutluyum, evladım kurtuldu ve 7 aylık mücadelemiz son buldu. Rabbim herkesten binlerce kez razı olsun. Tarifsiz bir duygu bizler için çok mutluyuz. Bundan sonra Hamza 3 ay hastanede tedavi görecek. Sadece bir dozluk bir iğne alacak damar yolundan ve bu bir saat sürecek. Onun dışında kontrolleriyle devam eden bir sürecimiz olacak. Ben herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Ben herkese şunu söylemek istiyorum, diğer evlatlarımızın elini bırakmayın. İmkansız değil, imkansız olmadığını hep birlikte gördük, diğer evlatlarımız için de bu sevinci hep beraber yaşayalım" dedi.


- Kocaeli
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Suudi Arabistan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title