Haberler

Tedavisi Başlayan Lösemeli Çocuklardan Henüz Başlamayanlara Destek İftarı

Lösev'in Şahhane Restaurant Sponsorluğu ile Gerçekleştirdiği İftar Yemeğinde, Ankara'da Yaşayan ve Lösemiyle Mücadele Eden Aileler Bir Araya Geldi.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından Şahhane Restaurant sponsörlüğü ile gerçekleştirilen iftar yemeğinde Ankara'da yaşayan ve lösemiyle mücadele eden aileler bir araya geldi.

LÖSEV aileleri her yıl olduğu gibi bu yıl da hayırseverlerin destekleri ile verilen iftar yemeğinde buluştu. Ankara'da Sögütözü Caddesi'ndeki Sahhane Restaurant'ta verilen iftar yemeğinde henüz tedavisi başlamış çocuklara, bu süreci tamamlayarak sağlığına tamamen kavuşan çocukların destek vermesi amaçlanıyor. LÖSEV'den konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Lösemili Çocuklar Vakfı, lösemili çocuklarını ve ailelerini yıl içerisinde sıkça buluşturarak hastalığın tedavisinde büyük rol oynayan moral ve motivasyonu yükseltirken, onlara yalnız olmadıklarını hissettiriyor. Böylece aileler löseminin tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu bir kez daha hatırlıyor ve birbirlerinden güç alarak bu zorlu hastalıkla mücadelelerini sürdürüyorlar.

Bu yıl da yine hayırseverlerin ev sahipliğinde başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere pek çok şehrimizde gerçekleştireceğimiz iftar yemeklerinde tedavisi henüz başlamış çocuklarımız, bu süreci tamamlayarak sağlığına tamamen kavuşan çocuklarımızdan güç alacaklar."(ANKA)

(DB/EÖ)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title