Haberler

Tedaş'tan Kaçak Uyarısı

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi Tedaş Müdürü Caner Ölmez, 2006 Yılında Kaçak Kullanım Yapan 23 Kişi Tespit Ettiklerini Belirterek, Vatandaşları Duyarlı Olmaya Davet Etti.

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi TEDAŞ Müdürü Caner Ölmez, 2006 yılında kaçak kullanım yapan 23 kişi tespit ettiklerini belirterek, vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

Gazipaşa İlçesi TEDAŞ Müdürlüğü, kaçak elektrik kullananlarla mücadelesini sürdürüyor. TEDAŞ Müdürü Caner Ölmez, 2006 yılında 23 kaçak tespit ettiklerini hatırlatarak, vatandaşları uyardı. İlçede kaçak kullanımın az olduğunu anlatan Ölmez, "Bu bizim için sevindirici bir durum. Ancak bizim hedefimiz hiç kaçak olmamasını sağlamak. Bu nedenle kısa aralıklarla denetim yapıyoruz. Kaçak kullanımı tespit ettiğimiz anda tutanak tutuyoruz ve bu tutanağı savcılığa ulaştırıyoruz. Vatandaşların kaçak kullanılmamaları hem bizim hem de kendilerinin işini kolaylaştırır. Kesintileri en aza indirebilmek için yoğun çalışmalarımız var. En kısa zamanda bu sorun bitecek" diye konuştu.

(AT-SY-SÇ-Y)

15.03.2007 11:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title