Haberler

Tedaş Görevlisi Kılığında İnsanları Dolandırdı

İzmir'de Bir Dolandırıcı, 8 Kişiyi Tedaş Görevlisi Kılığına Girerek Dolandırıp Elde Ettiği Paralarla Tatil Yapmak Üzere Lüks Bir Villa Kiraladı. Elektrik Teknikeri Olan Dolandırıcılık Zanlısını Son İşinde İçtiği Su Bardağındaki Parmak İzi Ele Verdi.

İzmir'de bir dolandırıcı, 8 kişiyi TEDAŞ görevlisi kılığına girerek dolandırıp elde ettiği paralarla tatil yapmak üzere lüks bir villa kiraladı. Elektrik teknikeri olan dolandırıcılık zanlısını son işinde içtiği su bardağındaki parmak izi ele verdi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Dolandırıcılık ve Yankesicilik Bürosu ekipleri, İzmir'in değişik ilçelerinde evlere giderek kendisini TEDAŞ görevlisi olarak tanıtan bir kişinin, sayacınız arızalı değişmesi gerekiyor diyerek haksız kazanç sağladığı ihbarını aldı. Bunun üzerine olayla ilgili araştırma başlatan Dolandırıcılık ve Yankesicilik Bürosu ekipleri, tüm ihbarları değerlendirmeye başladı. Konak ilçesi Güzelyalı semtinde Suna isimli bir bayanın aynı yolla dolandırıldığı bilgisi üzerine olay yerinde

incelemede bulunan polis, zanlının müştekiden su istediğini öğrendi. Cam su bardağı üzerinde yapılan parmak izi çalışmalarından elde edilen sonuç neticesinde şahsın daha önce aynı suçtan sabıkalı H.T. olduğu belirlendi. Dolandırıcılık zanlısı elde ettiği paralarla Menderes ilçesi Özdere beldesinde kiraladığı lüks villada yakalandı.

H.T.'nin emniyette müştekiler tarafından teşhis edildiği ve bugüne kadar bu yolla 8 ayrı kişiyi dolandırarak 2500 YTL haksız kazanç elde ettiği öğrenildi.

Elektrik teknikeri dolandırıcılık zanlısı emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

(FH-Mİ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title