Haberler

Ted Kayseri Koleji'nde Hedef 5'te 5

Türkiye Bayanlar Basketbol Birinci Ligi'nde Mücadele Eden Ted Kayseri Koleji, Sezonu İlk 5 Takım Arasında Bitirmeyi Hedefliyor.

TÜRKİYE Bayanlar Basketbol Birinci Ligi'nde mücadele eden TED Kayseri Koleji, sezonu ilk 5 takım arasında bitirmeyi hedefliyor.

Basın Sözcüsü Aydın Şerbetçioğlu, pazar günü İstanbul Üniversitesi'ni yenerek yeniden çıkışa geçeceklerini ve 5'de 5 yapacaklarını iddia etti. Şerbetçioğlu, ''Ligin ilk yarısını 11'de 8 galibiyetle bitirdikten sonra, ikinci yarıda hastalıkların ve sakatlıkların oyuncularımızı olumsuz etkilemesiyle, ilk yarıdaki performansımızı sahaya yansıtamadık'' dedi. Esra ve Hülya'nın sakatlıklarının düzelmesiyle birlikte İstanbul Üniversitesi maçına tam kadro hazırlandıklarını söyleyen Şerbetçioğlu, şöyle devam etti:

''İstanbul Üniversitesi ile pazar günü 14.00'de yapacağımız maçın hazırlıkları neşe içinde devam ediyor. Bu maçı da kazanarak ligi hedeflediğimiz gibi ilk 5'de bitirmek istiyoruz. Takımımızı hiçbir maçında yalnız bırakmayan ve destekleyen Türkiye'ye örnek olan 'En Büyük Aile Taraftarı', TED Kayseri Koleji taraftarına binlerce teşükkür ediyoruz. Taraftarlaımızın pazar günü de yanımızda yer alacağına ve sporcularımızı ateşleyeceğine inanıyoruz.''

Ligde heyecanın üst seviyeye çıktığını, her takımın her takımı yenebildiğini ve heyecan dolu maçlar oynandığını kaydeden Şerbetçioğlu,''İlk 5 takım arasında yer almak için kalan 5 maçımızı da kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title