Haberler

Ted Ankara Koleji Mezunları Geleneksel Kuru Fasulye Günü'nde Buluştu

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği'nin Geleneksel Kuru Fasulye Günü, Türkiye'nin en popüler müzik gruplarından Manga'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği'nin Geleneksel Kuru Fasulye Günü, Türkiye'nin en popüler müzik gruplarından Manga'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Çok sayıda etkinliğin yer aldığı güne, çocuklarıyla gelen mezunlar dikkat çekti.

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği tarafından TED Ankara Koleji İncek Kampüsü'nde 45.si düzenlenen Kuru Fasulye Günü'nde mezunlar, öğrenciler ve veliler bir araya geldi. 2010 yılında Eurovision 2.si olan Manga'nın da konser verdiği günde, mezunlar hem hasret giderdi, hem doyasıya eğlendi. Oldukça kalabalık olduğu gözlenen ve birçok eğlence ve aktivitenin yer aldığı günde, geleneksel kuru fasulye yemeğinin yenmesinin ardından sahneye liseli öğrenciler ve mezunlardan oluşan müzik grupları çıktı. Kahramanmaraş dondurmacısının bir çocuğa dondurma verirken, şakalaşması da öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Güne çocuklarıyla gelen mezunlar ise, okullarına olan bağlılıklarını göstererek, eski arkadaşlarıyla hasret giderdi. Birçok standın kurulduğu etkinlikte, mezunlar bol bol fotoğraf çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title