Haberler

Tecavüz Sanığı Yazar'dan Komplo Açıklaması

Bursa'nın Mudanya İlçesinde 14 Yaşındaki Bir Kıza Tecavüz Ettiği İddiasıyla Sevk Edildiği Mahkemece Tutuklanan Yazar H.ü., Olayın Büyük Bir Komplo Olduğunu Söyledi.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 14 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği iddiasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklanan yazar H.Ü., olayın büyük bir komplo olduğunu söyleyerek, "Konunun ne olduğunu mahkeme bittikten sonra göreceksiniz. Mahkeme safhasında konuşmak yanlış. Mahkemeden sonra hesaplaşacağız. Bu büyük bir komplo" dedi.

Alınan bilgiye göre, 14 yaşındaki L.Ç. ve babası B.Ç.'nin 2 ay önceki şikayetiyle Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan teknik takip sonucu 14 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddia edilen yazar H.Ü. ve kızın annesi L.C. polis tarafından dün gece gözaltına alındı. Bugün saat 14.00 sıralarında Mudanya Adliyesi'ne sevk edilen 77 yaşındaki H.Ü., 5 saat süren sorgulamanın ardından "tecavüz" iddiası, kızın annesi L.Ç. ise "tecavüze yardım" iddiasıyla tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Çıkışta basın mensuplarının sorularına kısa açıklamayla cevap veren H.Ü., "Konunun ne olduğunu mahkeme bittikten sonra göreceksiniz. Mahkeme safhasında konuşmak yanlış. Mahkemeden sonra hesaplaşacağız. Bu büyük bir komplo" dedi.

Polisin, Mudanya Adliyesi'nde yoğun güvenlik önlemi alması dikkat çekti (OA-İHS-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title