Haberler

Tecavüz Ettiği Kadının 4 Yaşındaki Kızını Kaçırdı, Polisler İzini Ormanda Buldu

ABD'de eve kadar takip ettiği kadına tecavüz edip 4 yaşındaki kızını da yine tecavüz etmek için kaçıran adam, ertesi gün ormanlık alanda küçük kız ile birlikte bulundu. Kaçan adam bir süre sonra yakalandı.

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde 37 yaşındaki Thomas Lawton Evans Jr isimli adam, iki çocuğunu okula bırakıp evine dönmekte olan bir kadını eve kadar takip etti. Eve giren adam, Sharon Hayden isimli 39 yaşındaki anneyi bağlayıp zorla tecavüz ettikten sonra dört yaşındaki kızını da tecavüz etmek için kaçırdı.

ORMANDA KÜÇÜK KIZLA BİRLİKTE POLİSE YAKALANDI

Arama çalışması yapan polis, ağaçlık bir alandaki otomobilde kızı adamın yanında uyur halde buldu. Polisi gören adam, kızı indirip aracı ile hızlı bir şekilde kaçtı. Polis daha sonra adamı elinde benzin bidonu ile otoyol kenarında yürürken yakalayıp gözaltına aldı.

MÜEBBET ALMASI BEKLENİYOR

Tecavüzcü adamın ömür boyu hapis cezası alabileceği açıklandı. Adamın daha önce de tecavüz ve adam öldürmeye teşebbüs gibi şuçlardan hapis yattığı belirtildi.


Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500

Yorumlar (17)

aslan:

bu sapık amerikalılar lut kavmi gibi helak olsun inşallah

33
8
yanıtYanıtla
aynur:

çünkü şu anda ilk defa tecavüz haberi okuyoruz milletçe bizim ülkemizde olmadığı için olan her ülke helak olsun

yanıt23
yanıt5
Melek:

Bu ülkede yeni doğmuş bebeklere tecavüz ediliyor. Ben de başımıza birşeyler geleceğine inanıyorum. Allah o bebeklerin yardım çığlıklarını duyuyordur.ABD en azından sapıkları dışarı salıp sorgulamıyor ya da memuriyet iadesi yapmıyor.

yanıt13
yanıt0
Papatya:

Umarım küçük kıza dokunmamıştır. . Sapık Allah cezanı versin. .

24
1
yanıtYanıtla
Mutat:

Lağam faresi bunlardan daha kaliteli ya arkadaş gebertin gitsin

17
1
yanıtYanıtla
Kumkapılı:

Bunu verin kumkapı meydannda yakarak öldürelim yazık bunları hala besliyoruz

16
0
yanıtYanıtla
NAMESİZ:

sırf bu pislikler yüzünden insanın çocuk yapası gelmiyor. her yere türemişler

7
1
yanıtYanıtla
Dört Dörtlük:

ANKARA ABİDİNPAŞA SULARI NEDEN PASLI

1
7
yanıtYanıtla
Raki bilbog rambo:

Boyle hayvanlari omur boyu can cektirerek oldurcen

8
0
yanıtYanıtla
İnsan:

Keşke kaçarken öldürselerdi de kılıfına uydursalardi

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title