Haberler

Teb, Kayseri'nin Yatırım Alanlarını Ortaya Çıkaran Raporu Tamamladı

Türk Ekonomi Bankası (Teb), Kayseri'nin Yatırım Alanlarını Ortaya Çıkaran Raporu Tamamladı.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kayseri'nin yatırım alanlarını ortaya çıkaran raporu tamamladı.

TEB, illerin gelecekteki stratejisini belirlemesine ve yatırım alanlarının ortaya çıkarılmasına yardımcı olmak amacıyla 31 Mayıs'ta Kayserili idarecilerle gerçekleşen "İller İçin Gelecek Stratejileri" konferansının sonuç raporunu tamamlayarak Kayseri Valisi Osman Güneş'e sundu.

Hilton Oteli'nde düzenlenen rapor teslim törenine; Kayseri Valisi Osman Güneş'in yanı sıra TEB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hasan Ali Kilci, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, TEB Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan TEB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi, "İller İçin Gelecek Stratejisi" konferansının beşincisini Türkiye'nin önde gelen sanayi kentlerinden biri olan Kayseri'de yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Canevi, "Mayıs ayı sonunda sizlerle bir araya geldik ve Kayseri'nin geçmişini, bugününü ve geleceğini tartıştık. Kentin gelişimini etkileyen faktörleri detaylı olarak analiz edip sizlerle birlikte Kayseri'nin gelişimi için gereken çalışmaları farklı başlıklar altında

topladık. Bu rapor, Kayseri'nin güçlü ve zayıf tüm yönleriyle incelendiği, gerçek potansiyelini ortaya çıkarmayı hedefleyen toplantının sonuçlarını ortaya koymaktadır" dedi.

Canevi, Kayseri'nin sanayi yatırımları, girişimcilik ruhu ve tarımdan turizme uzanan geniş bir yelpazedeki yatırım alanları ile ön plana çıktığını belirterek, "Kayseri, bugüne kadar elde ettikleriyle gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacağını gösteriyor" dedi.

TEB Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz da TEB'in ticari bankacılık alanındaki uygulamalarını anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Daha sonra KTO Başkanı Hasan Ali Kilci ve KAYSO Başkanı Mustafa Boydak da birer konuşma yaptı.

Son olarak konuşan Kayseri Valisi Osman Güneş, raporun ilin geleceği için önemli bir kaynak olacağına inandıklarını ve TEB'in Kayseri'ye olan desteğinin belirlenen hedeflere ulaşılmasında yol göstereceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından TEB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi, hazırlanan raporu Kayseri Valisi Osman Güneş'e teslim etti.

(SE-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title