Haberler

Teb, Gelişimin İpuçlarını Anlattı

Türkiye Ekonomi Bankası (Teb), Türkiye Genelinde Kobi'lerin Gelişimi Misyonuyla Sürdürdüğü 'Teb Kobi Akademi'yi Bu Kez Elazığlı İşadamları ve Girişimcilerle Buluşturdu. Teb Genel Müdürü Varol Civil, "Rekabet İçin Birtakım Alışkanlıklarınızı Atın" Dedi.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye genelinde KOBİ'lerin gelişimi misyonuyla sürdürdüğü 'TEB KOBİ Akademi'yi bu kez Elazığlı işadamları ve girişimcilerle buluşturdu. TEB Genel Müdürü Varol Civil, "Rekabet için birtakım alışkanlıklarınızı atın" dedi.

Akgün Otel'de düzenlenen toplantıya, Vali Vekili Kadir Okatar, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Suat Öztürk ve 200 işadamı katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan TEB Genel Müdürü Varol Civil, küçük ve orta ölçekli firmalara katkıda bulunmak ve gelişmelerine yardımcı olmak istediklerini belirterek, "Rekabet konusunda bir nebze olsun işadamlarının vizyonunu geliştirmek istiyoruz. Sizlere kredi vermenin dışında, sizler gibi düşünüp gelişiminize katkıda da

bulunmak istiyoruz. Bu, aynı zamanda sosyal sorumluluğumuzdur. Dünya artık global bir köy. Dükkanınızı açtığınızda rekabet başlıyor. Rekabet kolay değil, çok serttir. Birtakım alışkanlıklarımızın değişmesi lazım çünkü dünyaya adapte olmamız gerekiyor" açıklamasını yaptı.

Toplantıda konuşan ETSO Başkanı Öztürk ise Türkiye'de son dönemlerde ekonomik ve siyasi trendin yakalandığını, büyük atılımların yapıldığını söyledi. Öztürk, "Ülkemizde gecelik faiz artışları olmuyor, siyasi dalgalanmalarla faiz ve döviz inip çıkmıyor çünkü artık iş dünyası bunlarla ilgilenmiyor" diye konuştu.

(EK-EST-GS-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title