Haberler

TEB'e 3 Stevie Ödülü Birden

Güncelleme:

TEB, dünyanın en saygın iş ödüllerinden Stevie Ödülleri'nde CEPTETEB mobil bankacılık uygulaması, PRATİK HABERCİ uygulaması ve Facebook sayfasıyla üç ödüle birden layık görüldü.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), dünyanın en saygın iş ödüllerinden Stevie Ödülleri'nde CEPTETEB mobil bankacılık uygulaması, PRATİK HABERCİ uygulaması ve Facebook sayfasıyla üç ödüle birden layık görüldü.

Müşteri odaklı yaklaşımı ile sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetleriyle yurt içi ve yurt dışından birçok ödüle layık görülen Türk Ekonomi Bankası (TEB), dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen International Business Awards (IBA) kapsamında düzenlenen Stevie Awards'ta 3 farklı ödül sahibi olmanın gururunu yaşadı.

TEB, şirketlerin başarıları ve sosyal hayata yansıyan olumlu katkılarıyla değerlendirildiği Stevie Awards'ta TEB PRATİK HABERCİ uygulamasıyla B2B Servisleri kategorisinde 'Yılın En İyi Yeni Ürünü/Hizmeti' Bronz ödülüne; CEPTETEB mobil bankacılık uygulamasıyla Finansal Servisler kategorisinde 'Yılın En İyi Ürünü/Hizmeti' Bronz ödülüne değer bulundu. Türkiye'de Facebook'ta yer alan ilk bankalardan olan TEB, buradan gelen müşteri taleplerine de öncelikli yanıt veriyor. Kullanıcılarla interaktif bir iletişim yaklaşımını benimseyen TEB Facebook sayfası da 'En İyi Facebook Sayfası' kategorisinde Bronz Stevie Ödülü'ne layık görüldü.

EDİTÖRE NOT:

CEPTETEB

Dünyada bir ilk olan 'ATM'den QR kodla kartsız para çekme' ve yine Türkiye'de bir ilk olan 'çizerek PIN girme' özellikleriyle müşterilerinin beğenisini kazanan CEPTETEB ile TEB Bireysel Bankacılık müşterilerinin yanı sıra TEB Kurumsal Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı müşterileri de bankacılık işlemlerini hızlı, pratik ve ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor. Yenilikçi çözümleri ve kolay kullanımı ile müşterilerine farklı bir bankacılık deneyimi sunmayı hedefleyen CEPTETEB Mobil bankacılık uygulaması bugüne kadar 300 bin kez indirildi TEB müşterilerinin de beğenisini kazanan CEPTETEB,  kısa süre önce de BNP Paribas üst yönetimi tarafından 80'den fazla ülkeden farklı grup şirketlerine ait inovasyonların değerlendirildiği yarışmada yılın en iyi inovasyonu seçilmişti

PRATİK HABERCİ

Pratik Haberci, TEB'in bireysel ve şirket çalışanlarına yönelik sunduğu SMS ve e-mail yoluyla anlık bilgilendirme servisidir. Pratik Haberci; hesaplar, vadeli mevduat, ödemeler, kredi kartları, krediler, çekler ve yatırım ürünleri başlıkları altında çeşitli işlemlere ilişkin bilgilendirme ve hatırlatmalarda bulunarak, TEB müşterilerine kendi hesapları ve şirket hesaplarını daha iyi yönetmeleri için olanak sağlıyor. İhtiyaçlarına yönelik bu hizmet paketleri sayesinde toplam varlık bilgilendirme, kredi kartları, nakit girişi bilgilendirme, altın ve döviz kurları gibi temel bankacılık işlemlerini kolaylıkla takip edebilen TEB müşterileri, çek bilgileri, kredi ödemeleri, vergi ödemeleri, POS bloke bakiyesi bildirimi gibi çeşitli bilgilendirmeleri ve hatırlatmaları SMS ve e-posta aracılığıyla anında görebiliyor.

TEB Facebook sayfası

Müşterileri ile iletişime geçtiği, müşteri desteği ve iletişimi sağladığı bir kanal olarak sosyal medya ağlarını kullanan TEB, Facebook sayfası üzerinden müşterilerinin soru ve taleplerine hızla yanıt veriyor. Sosyal medya kanalıyla gelen her mesajı özenle yanıtlayan TEB, Facebook sayfasında rekabetteki kullanımın aksine kullanıcılara açık olan Facebook duvarı ve sayfada yer alan TEB Önce Müşteri Hattı sekmesi sayesinde girilen öneri, talep ve yorumları anlık olarak yanıtlıyor. TEB Facebook sayfasında yer alan Online Çözüm Merkezi sekmesi ile kullanıcılar, TEB müşterisi olsun olmasın, TEB Önce Müşteri Hattı İletişim Formu ve Sıkça Sorulan Sorular'a ulaşımın yanında, Online Yardım seçeneği ile müşteri temsilcilerine sorularını sorarak anında yardım alabiliyorlar. TEB böylece tüm kullanıcılara anında hizmet verirken, interaktiviteyi arttırarak kullanıcıların banka ile iletişime geçmesini kolaylaştırıyor. Son 12 aydır sektörde Facebook interaktivitesi ve sayfa kalitesinde birinci sırada bulunan TEB, Socialbakers tarafından da "Socially Devoted/Sosyal Olarak Adanmış" banka olarak gösterildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Ekonomi Bankası Facebook Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title