Haberler

Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul

ABD'li tenisçi Williams: "Bugün benim açımdan oldukça iyi geçti" Alman sporcu Kerber: "Serena bugün inanılmaz oynadı, ona karşı hiçbir şansım yoktu"

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'ndaki ilk maçında Alman Angelique Kerber'i 2-0 yenen dünya klasman birincisi ABD'li Serena Williams, kendisini çok iyi hissetiğini söyledi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Williams, "Bugün benim açımdan oldukça iyi geçti. Zemin bence bu tür bir turnuva için çok iyi. Şu an için kendimi Miami'de olduğu gibi güçlü hissediyorum" dedi.

ABD'li oyuncu, organizasyonun farklı ülkelerde yapılmasına olumlu baktığını kaydederek, "Bu tür şampiyonalar özellikle tenisle içli dışlı olmayan şehirler ve ülkeler için çok önemli. Buradaki tenisseverler üst düzey tenis oyuncularını görme şansına her zaman erişemiyor. Bu nedenle şampiyonanın farklı ülkelere gitmesini olumlu buluyorum" diye konuştu.

Kerber: "Hiçbir şansım yoktu"

Alman oyuncu Angelique Kerber ise Serena Williams karşısında hiçbir şansı olmadığını dile getirdi.

Rakibinin bugün çok iyi oynadığını ifade eden Kerber, "Serena bugün inanılmaz oynadı. Açıkçası ona karşı hiçbir şansım yoktu. Elimden gelenin en iyisini yaptım ancak gününde bir Serena ile oynamak çok zor. Bence yarın maçımın olmaması benim için iyi. Yarın korta çıkıp antrenman yapacağım ve sonraki maçlara hazırlanacağım. Buraya her maç için savaşmaya geldim. İki maçım daha var ve sonrasını göreceğiz" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Türk Ekonomi Bankası Angelique Kerber Serena Williams İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title