Haberler

Teallem El-Arabiyye 2/1 Kitabı

Teallem El-Arabiyye 2/1 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Teallem El-Arabiyye 2/1 Kitabı kitabının kısa özeti.

Merkezi Suudi Arabistanın başkenti Riyadda bulunan ve faaliyet alanı, Dil Öğretim Programları hazırlamak olan, Dünyaca ünlü Menahicul-Alemiyye adlı kuruluşun yayımlamış olduğu TEALLEM EL-ARABİYYE kitap seti, kreş ve Anaokulundan Üniversite seviyesine kadar, Ana Dili Arapça olmayanlara Arapça öğretimini esas almaktadır. Aralarında, hayatının kırk yılını bu sahada hizmete hasretmiş dil eğitimcilerinin de yer aldığı uzman bir kadro tarafından 8 yıllık bir çalışmanın ürünü olarak hazırlanan ve sürekli geliştirilen bu set, gerek ihtiva ettiği içerik, gerekbenimsediği modern metotlar, gerekse de baskı kalitesi ve ilave eğitim materyalleriyle (CD, çalışma kitabı, kelime kartelâları, öğretmen kitabı, öğretim afişleri), başta ABD, Avrupa ve Uzak Doğu Asya ülkeleri olmak üzere Dünyanın birçok yerinde ilgiyle karşılanmış bir Arapça Öğretim Setidir.

Teallem El-Arabiyye kitap seti, her bir öğretim yılı için iki adet (birinci ve ikinci dönem), öğrenci kitabı, iki adet çalışma kitabı, iki adet öğretmen kitabı ve öğrenci ve öğretmen kitaplarına ait CDlerden oluşmaktadır.

Serinin; Ortaöğretim ve üniversite aşamasındakilere Arapça Öğretimi için tasarlanmış olan bölümü (yukarıda zikredilen tasnif esasına uygun olarak) 1. sınıftan 12. sınıfa kadardır. Ayrıca, buna ilave olarak okul öncesi yaş grubuna yönelik Ravda (kreş) ve Temhidi (anaokulu) bölümleri bulunmaktadır.

Akdem Yayınları olarak, Türkiyede tek yetkili dağıtım hakkına sahip olduğumuz Menahicül-Alemiyyenin yayın yelpazesi bunlarla da sınırlı değildir. Kurum, aynı zamanda yayınlarını İngilizce olarak da hazırlamaktadır. Buna ilaveten, Dil öğretiminde çok önemli bir fonksiyona sahip olduğu kabul edilen kıssalarla dil öğretimi metoduna yönelik olarak da kitaplar yayınlamaktadır.

Yazar: Komisyon

Yayınevi: Akdem Yayınları

ISBN: 9789960968194

Basım Yılı: 2014

Basım Yeri: İstanbul

Cilt Durumu: Karton

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Uzak Doğu Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title