Haberler

    Tchibo ile Keyifli Banyolar

    Her hafta değişen temaları ile hayata dair pratik ve keyifli çözümler sunan Tchibo’nun, “Konforlu Banyolar” teması hem küçük hem de büyük banyolara uygulanabilir çözümleriyle banyo keyfini artırıyor.

    Küçük alanlara büyük ferahlık kazandıran fonksiyonel çözümlerin bulunduğu "Konforlu Banyolar" temasında, kapı arkasına asılabilen askılar sayesinde duvar delme sorunu ortadan kalkarken, farklı renklerdeki şık dolaplarla daha fazla saklama alanı yaratılıyor.

    Köpük makinası, fonksiyonel duş başlığı, küvet yastığı ve kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra; elektronikten tekstile, banyoda geçirilen zamana konfor katan tüm çözümler 6,95 TL'den başlayan fiyatlarıyla 13 Şubat tarihinde Tchibo.com.tr'de, 15 Şubat tarihinden itibaren Tchibo mağazalarında yerini alacak.

    Tchibo'nun "Banyo Konforu" temasından bazı ürünler:

    Banyo Köpüğü Makinesi

    İçerisine duş şampuanı veya banyo köpüğü doldurulabiliyor. İçindeki motor suya dayanıklı ve ürün suyun yüzeyinde durabiliyor.

    Micro-Fiber Banyo Paspası

    Yumuşak ve emici yapıda, kaymaz alt yüzeye sahip, yaklaşık 80 x 50 cm. Taşıma askısı %100 polipropülen ve arka yüzeyi %100 lAteks.

    Organik Pamuklu Havlu Takımı

    Saf organik pamuktan üretilmiştir ve son derece emicidir. Yaprak deseni ile süslenmiş havluların mor, gri ve yeşil renkleri bulunuyor.

    Saç Şekillendirici

    Seramik kaplama şekillendirici yüzeye sahip, Yaklaşık 60 saniyede 100 °C ısıya ulaşıyor. Isı ayarı 110 °C'den 210 °C'ye kadar ayarlanabiliyor. LED ısı derecesi göstergesi var. Aşırı ısınmaya karşı korumalı ve 60 dakika sonra otomatik kapanma özelliğine sahip. Maşa olarak da kullanılabiliyor.

    Küvet Yastığı

    Yumuşak, polistrol kürecik dolguludur. Vantuzu sayesinde küvete sabitlenebiliyor. Mikro elyaf dolgulu kılıfı çıkarılabiliyor ve yıkanabiliyor. Havlu Askısı: Delmek veya yapıştırmak gerekmiyor, 2cm'ye kadar kalınlıktaki kapılara asılabiliyor. çelikten üretilmiş ve silikon koruması sayesinde çizilmeleri önlüyor.

    Yüz İçin Peeling Seti

    Aloe vera ve Panthenol içeriyor. Fırça kılları silikon ve peeling losyonu yaklaşık 100 ml'dir.

    Isıtmalı Ayna

    Isıtma sistemi sayesinde buhar oluşumunu engelliyor. Buzlu camın altında yumuşak aydınlatması var. Yan kısımlarında ışık çıkışı bulunuyor. Açma- kapama düğmesi var ve kurulum için fişe takılması yeterli. Sadece Tchibo.com.tr'de satılıyor.

    Saklama Kutulu Fonksiyonel Ayna

    Arka tarafı saklama kutusu olarak kullanılabiliyor. Şeffaf plastik kaymaz tabanı sayesinde istenilen zeminde kullanılabiliyor. Aynanın dönmesini sağlayan kromlaştırılmış parlak metalden üretilmiş dekoratif çerçevesi parlaktır ve uzun ömürlüdür. Aynanın arka yüzeyindeki kutusunda pamuk ve benzeri malzemeler muhafaza edilebilir.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title