Haberler

TBMM Komisyonu Trabzon'da Şiddeti Araştıracak

TBMM Çocuklarda ve Gençlerde Artan Şiddet Eğilimleri ile Okullarda Meydana Gelen Şiddet Olaylarını Araştırma Komisyonu, 22 Şubat Perşembe Günü Trabzon'da İncelemelerde Bulunacak.

TBMM Çocuklarda ve Gençlerde Artan Şiddet Eğilimleri ile Okullarda Meydana Gelen Şiddet Olaylarını Araştırma Komisyonu, incelemelerde bulunmak üzere yarın Trabzon'a gidecek.

Araştırma Komisyonu Başkanı, AKP İstanbul Milletvekili Halide İncekara, Komisyon Sözcüsü, AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Komisyon Üyesi, Denizli Milletvekili Mustafa Gazalcı'dan oluşan üç kişilik heyet, yarın Trabzon'a gidecek, 22 Şubat Perşembe günü Trabzon Valiliği'ni ziyaret edecek ve Vali Vekili Vural Emirtaş'tan brifing alacak. Toplantıya Trabzon Emniyet Müdür Vekili, Milli Eğitim Müdürü ve Sosyal Hizmetler Müdürü de katılacak.

Brifingin ardından heyet Türk Eğitim Vakfı, Hayatboyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği, Mesleki ve Teknik Eğitimi Destekleme Sosyal ve Yetiştirme Derneği, Yetişme Çağındaki Çocukları Koruma Derneği, Çalışan Gençleri Koruma ve Eğitimlerine Destek Derneği, Kemerkaya Mahallesi Eğitimi Destekleme Derneği, Trabzon Liselerinde Yetişenler Kültür ve Dayanışma Derneği ve Karadeniz Genç İşadamları Derneği yöneticileri ile görüşecek.

Heyet, daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği bir okulu ziyaret edecek, müdür ve yardımcıları ile öğretmenlerle görüşerek, çocukların durumu ile ilgili bilgi alacak.

Milletvekilleri, 23 Şubat Cuma günü ise, cumhuriyet savcısını ziyaret ettikten sonra cezaevini gezecek ve buradaki tutuklu ve hükümlülerle görüşecek. Komisyon, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) yurdunda da incelemelerde bulunacak. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title