Haberler

TBMM İdari Amiri Gündoğdu: "Esed de Onlara Vatandaşlık Versin"

Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy beldesindeki bir cenaze törenine katılmak üzere Nevşehir’e gelen TBMM İdari Amiri AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği iftar davetine de katıldı.

Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy beldesindeki bir cenaze törenine katılmak üzere Nevşehir'e gelen TBMM İdari Amiri AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği iftar davetine de katıldı.

İftar yemeği sonrasında açıklamalarda bulunan TBMM İdari Amiri ve Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriyelilere vatandaşlık hakkı verileceğine dair eleştirilere yanıt verdi. Gündoğdu, "Cumhurbaşkanımızın Suriye'den gelen muhacirlere vatandaşlık hakkı verilebileceğine dair açıklamalarının ardından çoğunlukla CHP'li oldukları tweetlerinden belli olan sosyal medyada paylaşımlar var. Ben de espriyle şunu söylüyorum. Esed'e hayranlık duyup yanında fotoğraf çektiren, poz verenler var. Kendi ülkesinin cumhurbaşkanına, başbakanına sahip çıkmak dururken, Esed'e hayranlık duyanlar var. Ne güzel Esed Türkiye'den Suriye'ye geçmek isteyenlere de vatandaşlık hakkı versin. Bu CHP'li zihniyet olur büyük bir çoğunlukla. Biz de buradaki Suriyelilere vatandaşlık hakkı verelim" dedi.

AK Parti hükümetinin önemsediği iki konuya da dikkat çeken Meclis İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Gündoğdu, yeni anayasa, başkanlık sistemi ve terörle kararlılık içerisinde mücadelenin de öncelikleri olduğunun altını çizdi.

Gündoğdu, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletimizin ileri demokrasi yolculuğu devam ediyor. Dün vesayetçi, edilgen, devletin vatandaşlarını kategorize ettiği eski Türkiye vardı. Bu ülkenin cumhurbaşkanını, başbakanını dünya demokrasi liginde adam yerine koyan yoktu. Şimdi iç sorunlarını çözen, dünyanın şer odaklarının oyunlarını bozan bir Türkiye var. Bu yolculuğumuzda Anayasa değişikliği en önemli maddelerden birisidir. Anayasa yolculuğumuzda artık biz erken seçime, edilgenliğe, istikrarsızlığa, çift başlılığa müsaade eden parlamenter sistem yerine başkanlık sistemine geçmeyi önemsiyoruz. İkinci önemsediğimiz bir konu ise terörle mücadeledir. Bu ülkede çözümü masaya yatırdık. Bir tek Mehmetçiğimizin burnu kanamasın istedik. 2.5 yıl bu ülkede barış hakim oldu. Ama silahları gömme sözü verip gömmeyenlerin, yüzde 13 oy aldıktan sonra sırtını PKK'ya dayayanlara yönelik operasyonları başlattık. Şimdi de bu ülke topraklarında bir tek terörist kalmayıncaya kadar operasyonlara devam edeceğiz" diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gündoğdu AK Parti Nevşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title