Haberler

TBMM Genel Sekreterliği'ne Ali Osman Koca Atandı

TBMM Genel Sekreter Yardımcılığı Görevini Sürdüren Ali Osman Koca, Genel Sekreter Rauf Bozkurt'un Emekli Olmasıyla Birlikte Bu Göreve Getirildi.

TBMM Genel Sekreter Yardımcılığı görevini sürdüren Ali Osman Koca, Genel Sekreter Rauf Bozkurt'un emekli olmasıyla birlikte bu göreve getirildi.

Koca, 2002 yılından bu yana Genel Sekreter yardımcılığı görevini yürütüyordu. Menel Sekreterlik makamında görevi Ali Osman Koca'ya devreden Bozkurt, 38 yıl görev yaptığı TBMM'de çok güzel anılarla ayrıldığını ve Ali Osman Koca'nın bu görevi layığı ile yapacağına inandığını belirtti. Ali Osman Koca, emekliyle ayrılan Bozkurt'a TBMM Başkanı Arınç imzalı bir teşekkür beratı ve plaket sundu. Bozkurt görevi Ali Osman Koca'ya devrederken yaptığı konuşmada, yıllarca görev yaptığı TBMM çatısı altında hiçbir

zaman hukuktan ayrılmadığı belirterek, TBMM Başkanı Bülent Arınç ve tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Bozkurt daha sonra, TBMM'nin sembolik altın anahtarını ve Genel Sekreterlik mührünü Ali Osman Koca'ya teslim etti. TBMM Genel Sekreterliği görevini Rauf Bozkurt'tan devralan Ali Osman Koca da yaptığı konuşmada, 4 yılı aşkın süredir Bozkurt ile birlikte çalıştığını ve bugün büyük ustadan görevi devraldığını söyledi. TBMM Genel sekreterlik görevine atanması dolayısıyla TBMM Başkanı Arınç'a teşekkür eden

Koca, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, demokratik laik sosyal hukuk devletinin arkasında olacağımı ve TBMM'nin saygınlığının ve başarısının devamı için elimden geleni yapacağımı tekrar beyan ediyorum" dedi. 2003 yılından bu yana sürdürdüğü Genel Sekreterlik görevinden emekli olan Rauf Bozkurt, 22 Temmuz'da yapılacak milletvekili genel seçiminde Demokrat Parti'den (DP) aday olacağını açıkladı.

(AU-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title