Haberler

TBMM Genel Kurulu Toplandı

TBMM (AA) – TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Pervin Buldan başkanlığında toplandı.

TBMM (AA) – TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Pervin Buldan başkanlığında toplandı.

"Alınamayan cenazelerle" ilgili gündemdışı konuşma yapan HDP Gaziantep Milletvekili Mehmet Toğrul, Güneydoğu'da yapılan operasyonlara ilişkin eleştirilerde bulundu.

Toğrul, "Halkın üzerinde işkence yürütülmektedir. Cenazeler üzerinden Kürt halkı bir kez daha cezalandırılmak isteniyor" dedi.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu da Bursa'nın sorunları, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ise Sezai Karakoç'un doğum yıl dönümü dolayısıyla gündemdışı konuşma yaptı.

TBMM Başkanvekili Pervin Buldan divan adına, AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken de grupları adına vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Öte yandan, Genel Kurul'un başında HDP milletvekilleri "Çocuklar ölmesin", "Torba değil barış yasası istiyoruz", "Savaşa hayır barış hemen şimdi", "Ölüm değil barış istiyoruz", "Ölümü değil, yaşamı savunuyoruz" yazılı dövizler açtı.

Kaynak: AA / Politika

Pervin Buldan Gaziantep AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title