Haberler

TBMM Genel Kurulu İki Hafta Fazla Mesai Yapacak

TBMM Genel Kurulunun, İki Hafta Süresince Fazla Çalışmasına ve Aralarında Mortgage (Tutsat) Yasa Tasarısının da Bulunduğu Bazı Düzenlemelerin Gündemin Ön Sıralarına Alınmasına İlişkin AK Parti Grup Önerisi Kabul Edildi.

TBMM Genel Kurulunun, iki hafta süresince fazla çalışmasına ve aralarında Mortgage (tutsat) yasa tasarısının da bulunduğu bazı düzenlemelerin gündemin ön sıralarına alınmasına ilişkin AK Parti grup önerisi kabul edildi.

AK Parti grubu, Danışma Kurulunda uzlaşma sağlamaması üzerine önerilerini TBMM Genel Kuruluna getirdi. Yapılan görüşmelerden sonra kabul edilen grup önerisine göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu hakkında CHP'nin verdiği Meclis soruşturma önergesi 27 Şubat Salı günü görüşülecek. Aynı gün ayrıca, çalışmalarını tamamlayan yaş sebze ve meyve ile Dilovası araştırma komisyonlarının raporları ele alınacak.

Benimsenen öneriye göre, bazı tasarı ve teklifler de gündemin ön sırasına alındı.

Buna göre, kamuoyunda Mortgage (tutsat) olarak bilinen Konut Finansman Sisteminde değişikliğe ilişkin tasarı gündemin 6. sırasına, futbol müsabakalarında müşterek bahisler tertibine ilişkin tasarı 7. sırasına, enerji verimliliğine ilişkin tasarı ise gündemin 8. sırasına alındı.

Grup önerisine göre, bugün saat 15.00'de çalışmasına başlayan Genel Kurul saat 22.00'ye kadar mesaisini sürdürecek. Genel Kurul yarın 14.00-22.00, Perşembe günü ise 14.00-20.00 saatleri arasında mesai yapacak.

Genel Kurul, gelecek hafta da aynı saatler arasında çalışacak. Ancak Başbakan Erdoğan ve İçişleri Bakanı Aksu hakkında Meclis Soruşturması açılması önergesinin ele alınacağı 27 Şubat Salı günü saat 15.00'te toplanacak olan Genel Kurul, görüşmeler tamamlanıncaya kadar çalışacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title