Haberler

TBMM Futbol Takımı, Antalya Şöhretler Takımı'nı 5-2 Mağlup Etti

Süper Lig Hakemi Kuddusi Müftüoğlu ve Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu'nun Davetlisi Olarak Alanya'da Kamp Yapan TBMM Futbol Takımı, Bugün Osman Çavuşoğlu Sahasında Antalya Şöhretler Karması ile Bir Hazırlık Maçı Yaptı. Karşılaşmayı TBMM Futbol Takımı 5-2 Kazandı. Süper Lig Hakemi Kuddusi Müftüoğlu TBMM Futbol Takımı'nda Oynarken, Yine Süper Lig Hakemi Olan Mustafa Kamil Abitoğlu İse Şö...

Süper Lig Hakemi Kuddusi Müftüoğlu ve Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu'nun davetlisi olarak Alanya'da kamp yapan TBMM Futbol Takımı, bugün Osman Çavuşoğlu sahasında Antalya Şöhretler Karması ile bir hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı TBMM Futbol Takımı 5-2 kazandı. Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu TBMM Futbol Takımı'nda oynarken, yine Süper Lig Hakemi olan Mustafa Kamil Abitoğlu ise şöhretler karmasında yer aldı.

TBMM Futbol Takımı'nda Hüseyin Mert (Kaleci-İstanbul Milletvekili), Mevlüt Çavuşoğlu (Antalya Milletvekili), Harun Tüfekçi (Konya Milletvekili), Hüsnü Ordu (Kütahya Milletvekili), Zekeriye Aslan (Afyon Milletvekili), Haluk İpek (Genel Başkan Yardımcısı-Ankara Milletvekili), Fahrettin Poyraz (Bilecik Milletvekili), Bayram Özçelik (Burdur Milletvekili), Necdet Budak Edirne Milletvekili), Saadettin Aydın (Erzurum Milletvekili), Fevzi Şanverdi (Hatay Milletvekili), Nevzat Korkmaz (Isparta Milletvekili),

Enver Yılmaz (Ordu Milletvekili), Fatih Öztürk (Samsun Milletvekili), Adem Tatlı (Giresun Milletvekili), Hacı Turan (Kırşehir Milletvekili) oynadı. Milletvekilleri, sahada kendi ilinin plaka numarasının yazılı olduğu formayla mücadele etti.

Antalya Şöhretler Karması'nda ise Musa Özdemir (Tosmur Belediye Başkanı), Hayri Çavuşoğlu (Türkler Belediye Başkanı), Adnan Şeker, Ali Cumhur Doğan, Ufuk Çalış, Mustafa Yıldız, Bülent Uğur, Necdet Akkoç, Turhan Ökçün, Erdoğan Üstün, Gündüz Akbulut, Aydın Toksoy, Yusuf Sayın, Durmuş Özbek, Ahmet Akyurt ve Şevki Mut görev yaptı.

Meclisspor'a galibiyeti getiren golleri AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak (3), AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı ve MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz kaydetti. Antalya Şöhretler Karması'nın golleri ise Hayri Çavuşoğlu ile Erdoğan Üstün'den geldi.

Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara'da kar yağmasının ardından antrenmanlara ara verdiklerine dikkat çekerek, "Büyük saha yerine küçük salonlarda antrenman yapıyorduk. Bu kamp çok iyi oldu. Şu anda tam forma kavuşmuş değiliz, ama iyiye gidiyoruz. Önümüzdeki ilk maç Rus parlamenterlerle. Çok iyi bir takım, ancak favori biziz" dedi.

Mart-Haziran ayları arasında Rusya, Macaristan, Belarus, Almanya, Romanya ve Bulgaristan parlamentoları futbol takımlarıyla maç yapacak olan TBMM Futbol Takımı'nın Alanya kampı yarın sona erecek.

(RY-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title