Haberler

TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Toptan -

TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, "Arkadaşlarımızın fedakâr çalışmaları ve en son sayın başbakanımızın mitingi ile taçlanmış olan bu hareket bana göre Pazar günü sonucunu verecek.

TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, "Arkadaşlarımızın fedakâr çalışmaları ve en son sayın başbakanımızın mitingi ile taçlanmış olan bu hareket bana göre Pazar günü sonucunu verecek." dedi.

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı, yerel seçimler öncesi esnaflar ile toplantı gerçekleştirdi.

TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, toplantıda yaptığı konuşmada, Zonguldak'ın daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için mutlaka büyük bir değişime ve dönüşüme ihtiyaç olduğunu söyledi.

Her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de Zonguldak'ın kendisine yakışır bir seçim çalışması yaptığını belirten Toptan, şunları kaydetti:

"Arkadaşlarımızın fedakâr çalışmaları ve en son sayın başbakanımızın mitingi ile taçlanmış olan bu hareket bana göre Pazar günü sonucunu verecek. Zonguldak Belediyesi'nin bunca beceriksizliğinden ve başarısızlığından sonra halkımız iyi yaptın sen bunu yapmaya devam et demeyecektir, dememelidir. Zonguldak Belediyesi, Zonguldak'ı gerçek anlamda modern bir şehir haline getirecek olan bir noktaya, bir kadroya teslim edilecektir. Arkadaşlarımız hangi partiye mensup olursa olsun birbirlerinin yüzüne bakamayacak söz ve davranışlardan kaçınmıştır. Bu nedenle başta kendi arkadaşlarım olmak üzere bütün partilerin mensuplarına teşekkür etmek istiyorum."

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş ise, projelerinin tamamının hayata geçirileceğini ve Zonguldak'ı Türkiye'nin en güzel on kentinden biri olacağını ifade etti.

Belediyeciliğin ciddi bir iş olduğunun vurgulayan Bektaş,

"Şehirde nasıl yaşanabileceğini dirayetli bir şekilde ortaya koyacağız. Bugünden itibaren bu dirayeti ortaya koyamazsak bu şehir yaşanılmaktan çıkmıştır. Sadece şahsi menfaatleriniz için başka tarafa dönerseniz bilin ki bu memlekette çocuğunuz hep beddua edecektir. Artık karar verecek sizlersiniz. Siyasi düşünceniz çocuklarınızın sevgisinden öne çıkamaz. Zonguldak'ı seven herkesin bize destek vermesini istiyoruz. Zonguldak'ı nasıl büyüteceğimizi birlikte karar vereceğiz. Bana inanır güvenirseniz sizlerin burada temsilcisi olacağım. Bundan yana şüpheniz olmasın." dedi.

Kaynak: AA / Politika

Oğuz Kağan Köksal Ali Bektaş Zonguldak Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title