Haberler

TBMM'den Açıklama: Şahin,vekillere Toplu Konut İçin Talimat Vermedi

TBMM'den, Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'in Koltuğa Oturduktan Sonra İlk İcraatının "Milletvekillerine Yeni Bir Toplu Konut Projesi İçin Talimat Vermek" Olduğu Yönündeki Haberlere Yalanlama Geldi.

TBMM'den, Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'in koltuğa oturduktan sonra ilk icraatının "milletvekillerine yeni bir toplu konut projesi için talimat vermek" olduğu yönündeki haberlere yalanlama geldi.

TBMM İletişim Daire Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, bazı yazılı ve görsel yayın organlarında, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in milletvekilleri için yeni bir toplu konut projesi başlatılması yönünde talimat verdiği haberlerinin yayınlandığı kaydedildi. Açıklamada, Şahin'in göreve devralmasının ardından 11 Ağustos 2009 Salı günü toplanan tanışma amaçlı yeni TBMM Başkanlık Divanı'nda Meclis'te gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Meclis Genel Sekreteri Ali Osman Koca'nın bilgilendirme yaptığı belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Toplantıda TOKİ'nin talebi üzerine milletvekillerimizin piyasa koşullarında konut sahibi olmaları amacıyla 2007 yılında başlatılarak projelendirme safhasına getirilen ve tanıtım amacıyla broşürleri milletvekillerine dağıtılan Ankara Gölbaşı İncek Toplu Konut Projesi hakkında bilgiler arz edilmiştir. Sözkonusu haberlerde iddia edildiği gibi TBMM Başkanı Sayın Şahin'in yeni bir toplu konut projesi için talimat vermesi kesinlikle doğru değildir. 2007 yılında TOKİ'nin talebi üzerine başlatılmış ve çalışmaları devam eden toplu konut projesinin Sayın Şahin'in ilk icraatı olarak yansıtılması habercilik etiğiyle bağdaşmayan bir durumdur." (ANKA)

EG/NK

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title