Haberler

TBMM'de 23 Nisan Resepsiyonu

TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla TBMM'de Verdiği Resepsiyona Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Katıldı. Resepsiyonda 15 Dakika Kalan Gül, Daha Sonra Resepsiyondan Ayrıldı.

TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM'de verdiği resepsiyona Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı. Resepsiyonda 15 dakika kalan Gül, daha sonra resepsiyondan ayrıldı.

TBMM Başkanı Toptan, TBMM Tören Salonu'nda TBMM'nin açılışının 88. yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi. Toptan, resepsiyona gelen davetlileri eşi Saime Toptan'la birlikte karşıladı. Toptan'ın eşli verdiği resepsiyona Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan eşsiz katıldı. Resepsiyona MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DTP Grup Başkanı Ahmet Türk, kabine üyeleri, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve kuvvet komutanları ise resepsiyona katılmadı. Bu arada, uzun süredir 23 Nisan resepsiyonuna katılmayan CHP yöneticilerinin Toptan'ın verdiği resepsiyona tam kadro geldikleri gözlendi. Resepsiyona CHP Genel Başkan Yardımcıları Onur Öymen ve Mustafa Özyürek ile Grup Başkanvekilleri Kemal Anadol, Kemal Kılıçdaroğlu ve Hakkı Süha Okay birlikte geldi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resepsiyonda yaklaşık 15 dakika kaldı. TBMM Başkanı Toptan ile birlikte salonu dolaşan Gül, davetlilerle sohbet etti. Gül, DTP Grup Başkanı Türk ve DTP milletvekilleriyle de el sıkıştı. Cumhurbaşkanı Gül, salonda bir tur attıktan sonra TBMM'den ayrıldı. Gül, Toptan tarafından uğurlandı. Başbakan Erdoğan da resepsiyonda yaklaşık 25 dakika kaldı.

TBMM Başkanı Toptan, resepsiyonun sonunda, üzerinde 'TBMM'nin 88. Yılı Kutlu Olsun' yazılı pastayı kesti. Toptan, pastadan kestiği ilk dilimi eşi Saime Toptan'a ikram ederken, Saime Toptan da çatalla eşine pasta yedirdi. Toptan çifti daha sonra Meclis bahçesine çıkarak davetlilerle birlikte havai fişek gösterisini izledi.

(ZÇ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title