Haberler

TBMM Başkanvekili Sağlam."Siyasi, Ekonomik ve Sosyal Bakımdan Ortaya Koyduğumuz İstikrar ve Güven,...

TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, "Siyasi, ekonomik ve sosyal bakımdan ortaya koyduğumuz istikrar ve güven gelecekte ne iş yapacağımızın en büyük teminatıdır" dedi.

TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, "Siyasi, ekonomik ve sosyal bakımdan ortaya koyduğumuz istikrar ve güven gelecekte ne iş yapacağımızın en büyük teminatıdır" dedi.

Sağlam, partisinin Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nca düzenlenen programda yaptığı konuşmada, 10 yıla yaklaşan AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin bütün dünyanın ekseriyetinin de kabul ettiği gibi siyasi, ekonomik ve sosyal bakımdan güven ve istikrara kavuştuğunu belirtti.

Güven ve istikrara kavuşmanın çok önemli olduğuna dikkati çeken Sağlam,

"Özellikle bugünün karmaşık dünyasında hele de bizim içinde bulunduğumuz coğrafi bölgede bu çok önemli. Bilindiği gibi Balkanlar, Ortadoğu, Kafkaslar öteden beri hep istikrarsızlık içindedir. Türkiye ise bunların tam göbeğindedir. İlk defa belki 10 yıldır siyaseten hem iç siyaset bakımdan, ekonomik bakımdan büyük ölçüde de sosyal bakımdan bu istikrar sağlanmıştır" diye konuştu.

Sağlam, bu istikrar ve güven ortamının Türkiye'nin dünya siyasetinde oynadığı rolle de açıkça görüldüğünü ifade etti.

Türkiye'nin son 10 yılda milli gelirini 3'e katladığını anlatan Sağlam, şunları söyledi:

"Bu dönemde Türkiye kişi başına düşen gelirini 3'e katlamıştır. İhracatını 130 milyar dolara çıkarmıştır. 2023'e kadar ne yapacağını ortaya koymuştur. Şimdi bu halka da ilan edilmiştir. Siyasi, ekonomik ve sosyal bakımdan ortaya koyduğumuz istikrar ve güven gelecekte ne iş yapacağımızın en büyük teminatıdır.

Her kesimle birlik ve beraber içinde olduğumuz, bunu sürdürebilir hale getirebildiğim sürece Türkiye dünyanın parlayan yıldızı olmaya devam edecektir. Buna yürekten inanıyorum. Bizlere düşen, hangi görevde olursak olalım büyük bir çaba harcayarak güven ve istikrarı korumaktır. Bu eleştiri olmayacak anlamına gelmiyor. Bir birimizi eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Ama Unutmayalım ki fikirlerin çarpışmasından gerçekler ortaya çıkar."

-AK Parti Grup Başkanvekili Ünal-

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal da konuşmasında, siyasetin gönüllülük esasına göre yapıldığı zaman bereketli olduğunu vurguladı.

"Siyasetin, birtakım hayaller amaçlar çıkarlar uğruna değil de Allah'ın rızasına kavuşmak için yollardan bir yol olarak görüldüğü zaman bereketi oluyor" diyen Ünal, şunları kaydetti:

"10 yıla dönüp baktığım zaman çok net olarak şunu görüyorum. Evet biz 10 yıl boyunca çaba sarf ettik, bu millete hizmet etmeye çalıştık ama ortaya çıkan sonuca baktığımızda 10 yılda olanlar aslında 25 yıllık emek sonucu gibi. Çünkü sadece sağlıkta yaptıklarımıza baktığımızda; İngiltere Sağlık Bakanı'nın yanlış hatırlamıyorsam söylediği bir şey var; Sayın Recep Akdağ'a, '9 yılda başardığınız 25 yılda yapılabilirliği olan bir şey' diyor. Peki biz nasıl 25 yılda yapılabilir bir şeyi 9 yılda gerçekleştirdik- Herhalde Allah'ın yardımı, niyetimizin halis olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum."

Programda ayrıca AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç, Sevde Bayazıt Kaçar ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç da birer konuşma yaptı.

İftara, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Başkanı Ahmet Kamil Şirikçi, Kahramanmaraş Lider İşadamları

(KALİDA) Başkanı Osman Gemci, parti yöneticileri, belediye başkanları ile diğer ilgililer katıldı.

Muhabir: Ahmet Caner Baysal / Sevil Çelik

Yayıncı: İbrahim Uyar - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title