Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın'dan 'Eren Bülbül' Açıklaması

TBMM Başkanvekili Aydın'dan 'Eren Bülbül' açıklamasıADIYAMAN - Son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili açıklamalarda bulunan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Bu olay terör örgütlerinin tükenmişliğini gösteriyor.

TBMM Başkanvekili Aydın'dan 'Eren Bülbül' açıklaması

ADIYAMAN - Son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili açıklamalarda bulunan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Bu olay terör örgütlerinin tükenmişliğini gösteriyor. Bu onların çamura battığını, tükenmeye yakın ve bitişinin göstergeleridir" dedi.

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada hayatını kaybeden 16 yaşındaki Eren Bülbül'e Allahtan rahmet dileyen Başkanvekili Aydın, "Maalesef son zamanlarda terör örgütlerinin eylemlerine baktığımızda yapmış oldukları eylemlerin niteliğini de gördüğümüzde hunharca, alçakça daha çocuk denecek yaştaki insanların kanına girdiklerini görüyoruz. Bu da terör örgütünün aslında tükenmişliğini gösteriyor. Yani masum insanlara pusu kurarak saldırmak kadın, çocuk, yaşlı demeden hiçbir değer tanımadan ahlaksızca hain bir şekilde insanlarımıza kurşun sıkmak izah edilebilir bir durum değil. Bu onların çamura battığını, tükenmeye yakın olduğunu ve bitişinin göstergesidir. Çünkü çamura batan çırpınır ve çırpındıkça batmaya devam eder. Bu son çırpınışları bu tükenişlerini gösteriyor aynı zamanda. Biz iyi ki varsın Eren diyoruz. İyi ki varsınız Erenler diyoruz.

Eğer gerçekten özgür bir şekilde bir ve beraber olarak yaşayabiliyorsak, bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa ve ilelebet bu ülke payidar kalacaksa muhakkak ki şehitlerimizin sayesindedir. İşte Eren kardeşimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle şükranla yad ediyoruz Rabbim mekanlarını cennet eylesin tüm yakınlarına milletimize başsağlığı diliyoruz.

Teröre verebileceğimiz en güzel cevap da millet olarak birliktelikten geçiyor, birlik ve beraber olmaktan, kardeşçe yaşamaktan geçiyor. Çünkü terör milletin birliğine karşı girişilen bir operasyondur. Terör kardeşliğimize göz dikmiş, terör bu ülkeyi bölmek parçalamak adına insanlarımızı adeta şehit ediyor dolayısıyla teröre karşı verilebilecek millet olarak en büyük cevabımız her zamankinden çok daha fazla birliğimiz ve beraberliğimizdir.

Bu anlamda da bütün herkese çağrımız, siyasi düşüncemiz ne olursa olsun partimiz, fikrimiz, zikrimiz, ideolojimiz etnik yapımız ne olursa olsun ne olursunuz bu ülkenin toplumsal meselesi olan, bu milletin birliğine karşı olan teröre karşı Türkiye ortak paydasında birliğimizle, beraberliğimizle teröre karşı mücadelemizi sürdürelim diyorum. Tekrardan terörü bir kez daha lanetliyorum ve şehitlerimize rahmet diliyorum" şeklinde konuştu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Aydın Trabzon Maçka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
title