Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın: "Biz Dağa Hizmet İçin Çıkıyoruz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın inşaat alanını gezmesi Aydın'ın yetkililerden bilgi alması Ahmet Aydın'ın konuşması TBMM Başkanvekili Aydın: "Biz dağa hizmet etmek için çıkıyoruz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın inşaat alanını gezmesi

Aydın'ın yetkililerden bilgi alması

Ahmet Aydın'ın konuşması TBMM Başkanvekili Aydın:

"Biz dağa hizmet etmek için çıkıyoruz. Başkaları gibi kör ideolojilerin esiri olarak dağa çıkmıyoruz"

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Biz dağa hizmet etmek için çıkıyoruz. Başkaları gibi kör ideolojilerin esiri olarak dağa çıkmıyoruz." dedi.

Aydın, Adıyaman'ın Kahta ilçesi ve beldelerinin içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Haydaran İçme Suyu Projesi'ni yerinde inceledi.

Yetkili firma görevlilerinden bilgi alan Aydın, en geç bir yıl sonra halkın temiz içme suyuna kavuşacağını söyledi.

Ramazan ayında, oruçlu bir şekilde halka hizmet etmek için dağa çıktıklarını diye getiren Aydın, şunları kaydetti:

"Biz dağa hizmet etmek için çıkıyoruz. Biz başkaları gibi kör ideolojilerin esiri olarak dağa çıkmıyoruz. Birilerini ailesinden, yuvasından, yurdundan kopararak değil, zorla dağa kaçıranlardan değiliz. Hem ovaya hem şehre hizmet etmek için buradayız. Onlar bu güzelim ülkemizde halkı kışkırtır, fitne tohumları eker biz ise tam tersine yolları açıyoruz, gönülleri birleştiriyoruz. Birileri gibi hizmeti engellemek için çukur kazmıyoruz. Bizim açtığımız çukurlarla şehre hizmet ve su akacaktır. İşte bizim yaptığımız budur. Onlar yatırımları engellemek için çukur kazıyor, iş makineleri yakıyor. Biz iş makineleri yakan değil çalıştıranlardanız."

Aydın, bu ülkenin 780 bin metrekaresinde hizmet için var olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

ahmet aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title