Haberler

TBMM Başkanı Toptan, Zonguldak'ta Protokolle Bayramlaştı

Kurban Bayramı'nı Seçim Bölgesi Zonguldak'ta Geçiren TBMM Başkanı Köksal Toptan, Valilik Tarafından Düzenlenen Bayramlaşma Programına Katıldı.

Kurban Bayramı'nı seçim bölgesi Zonguldak'ta geçiren TBMM Başkanı Köksal Toptan, valilik tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Camlı Köşk'te düzenlenen bayramlaşma töreninde Toptan, Vali Yavuz Erkmen, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca başta olmak üzere çok sayıda askeri ve sivil bürokratla bayramlaştı. Karaelmas Gazeteciler Derneği tarafından bayramlarda basılan gazeteyi inceleyen Köksal Toptan, gazeteciler tarafından başlatılan kampanya sonucu Siirt'in Şırvan ilçesindeki Orman Bağı İlköğretim Okulu'na kırtasiye, kıyafet ve ayakkabı yardımlarının ulaşması nedeniyle gazetecilere teşekkür etti. Toptan, "Çok önemli bir iş

başardınız. Muhteşem bir olaydı. Eğitimdeki hassasiyetleri nedeniyle tüm gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Töreni takip eden gazeteci Cevdet Akgün'ün 2.5 yaşındaki kızı Rana Neva Akgün ile de bir süre sohbet eden Toptan, Rana Neva'ya 50 YTL bayram harçlığı verdi. Bayramlaşma sonrası Toptan, Zonguldak'ın Kozlu beldesinde bulunan evine hareket etti.

(ET-SD-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title