Haberler

TBMM Başkanı Toptan ve Devlet Bakanı Çicek Konya'da

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Hz. Mevlana'nın 734. Vuslat Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında Şeb-i Arus Törenine Katılmak Üzere Konya'ya Geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Hz. Mevlana'nın 734. Vuslat Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Şeb-i Arus törenine katılmak üzere Konya'ya geldi.

Köksal Toptan ve Cemil Çiçek, Konya'da ilk olarak Hz. Mevlana'nın kabrinin bulunduğu Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti. Konya Valisi Osman Aydın ve Mevlana Müzesi Müdürü Naci Bakırcı ile birlikte müzeyi gezen Toptan ve Çiçek, Hz. Mevlana'nın kabrinin önünde dua etti. Müzedeki eserleri tek tek inceleyen Toptan ve Çiçek, Müze Müdürü Naci Bakırcı'dan müzedeki eserler hakkında bilgi aldı. TBMM Başkanı Köksal Toptan, müze çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Bakan Çiçek ise, Türk Silahlı

Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'taki PKK'nın Kandil kampına yaptığı operasyonda örgütün üst düzey sorumlularının öldüğü konusundaki iddiaların sorulması üzerine, iddialarla ilgili şimdilik bir cevap vermeyeceklerini söyledi.

(MÇ-FM-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title