Haberler

TBMM Başkanı Toptan, İlk Yurt Dışı Ziyaretini KKTC'ye Yapıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan, İlk Yurt Dışı Ziyareti İçin 10-12 Eylül Tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Olacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan, ilk yurt dışı ziyareti için 10-12 Eylül tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) olacak.

KKTC Meclis Başkanı Fatma Ekenoğlu'nun konuğu olarak KKTC'ye gidecek olan TBMM Başkanı Toptan, 10 Eylül Pazartesi günü Başbakanlık ATA Uçağı ile Ankara'dan KKTC'ye hareket edecek. Saat 15.00'te KKTC Meclis Başkanı Ekonoğlu tarafından Ercan Havaalanı'nda karşılanacak olan Toptan, saat 15.45'te Dr. Fazıl Küçük'ün Anıttepe'deki kabrine çelenk koyacak ve anı defterini imzalayacak. Saat 16.30'ta Toptan ve Ekenoğlu'nun başbaşa görüşmelerinin ardından heyetler arası görüşmelere geçilecek. Toptan ve

beraberindeki heyet saat 17.00'de KKTC Başbakanı Ferdi Sabit Syer'i makamında ziyaret edecek. KKTC Meclis Başkanı Ekonoğlu, saat 20.00'de TBMM Başkanı Toptan onuruna Misina Restoran'da akşam yemeği verecek.

11 Eylül 2007 Salı günü Türkiye'nin Lefkoşe Büyükelçiliği'ni ziyaret edecek olan Toptan'a, Büyükelçi Türkekul Kurttekin tarafından brifing verilecek. KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, aynı gün saat 10.00'da TBMM Başkanı Toptan ve beraberindeki heyeti kabul edecek. Saat 10.30'da KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı ziyaret edecek olan TBMM Başkanı Toptan ve beraberindeki heyet, saat 11.15'te Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'nu ziyaret edecek. KKTC Cumhurbaşkanı

Talat, saat 20.00'de TBMM Başkanı Toptan ve beraberindeki heyet onuruna Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde akşam yemeği verecek.

Toptan ve beraberindeki heyet, 12 Eylül Çarşamba günü saat 17.00'de ATA uçağıyla Ercan Havaalanı'ndan Ankara'ya hareket edecek.

(AU-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title