Haberler

CHP'nin Meclis Başkan Adayı Gülsün Bilgehan

Güncelleme:

AK Parti ve MHP'den sonra CHP'nin Meclis başkan adayı da belli oldu. Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan TBMM Başkanlığına aday oldu.

CHP'nin Meclis başkan adayı Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan oldu. İsmet İnönü'nün torunu Gülsün Bilgehan'ın başvurusu dilekçesi bugün sunulacak.

MHP VE AK PARTİ'NİN ADAYLARI DA BELLİ OLMUŞTU

Meclis Başkanlığı için ilk olarak MHP Yusuf Halaçoğlu'nun, AK Parti de İsmail Kahraman'ın aday gösterileceğini açıklamıştı. HDP'nin adayı ise henüz belirlenmedi.

DENİZ BAYKAL'A GÜVENSİZLİK OYU VERMİŞTİ

Ayşe Gülsün Bilgehan, Paris Siyasal Bilimler Enstitüsü, Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü bitirdi. Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi ve Batı Avrupa Birliği Asamblesi Türk Delegasyonu üyeliği yaptı. 22 Temmuz 2007 seçimleri sonrasında yapılan parti meclisi toplantısında Deniz Baykal yönetimine güvensizlik oyu veren 11 arkadaşıyla birlikte CHP'de yeni bir muhalif grup oluşturdu.

KILIÇDAROĞLU'NA DA MUHALİF OLMUŞTU

Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP genel başkanı seçildiği 22-23 Mayıs 2010 CHP kurultayında CHP Genel Sekreter Yardımcısı seçilmesine rağmen, 3 Kasım 2010 tarihinde Önder Sav ile beraber hareket ederek yeni yönetimde yer almamıştı. Ancak 18 Aralık 2010 tarihinde yeniden Parti Meclisi üyeliğine seçildi ve 25 Aralık 2010 tarihinde Genel Başkan yardımcısı oldu. Ağustos 2011'e dek genel başkan yardımcılığını sürdürdü.

Kaynak: AA / Güncel

İsmet İnönü Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

GERÇEK:

KURTULUŞU HALA GEÇMİŞTE ARAYAN YENİLİK YAPAMAYAN BU PARTİYE YAZIKLAR OLSUN. ATATÜRK SİZİ GÖRSE KAHROLURDU BECERİKSİZLER PARTİSİ CHP

10
2
yanıtYanıtla
HADİ BAKALIMMobil-IOS:

Boşuna aday gösteriyorlar akp nin oyu zaten yetiyor mhp de destekler büyük farkla akp adayını seçer

5
3
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

FORMALİTE İCABI ADAY ÇIKARMIŞLAR İŞTE BAŞKAN AKP NİN ADAYI ULAN YÜZDE 60 MECLİSTE MUHALEFET BLOGUNDAYDINIZ BİR EŞŞEĞİ SUYA GÖTÜREMEDİNİZ. ŞU MHP DENEN LANET PARTİ OLMASAYDI BUGÜN AKP YOK OLMUŞTU. KODESLER AKP Lİ MÜTEAHHİTLER VE MİLLETVEKİLLERİYLE DOLMUŞTU.

5
3
yanıtYanıtla
1453:

1-ci kısım güzel:))

yanıt0
yanıt0
Recep Atli:

Akp´de cisini tutamayan adami meclis baskan adayi yapti.

1
2
yanıtYanıtla
FikretMobil-ANDROID:

CHP böylesi burjuva profillerle halktan oy alamaz..Ömrü köşklerde geçmiş,Nişantaşından başka nuhit bilmeyen,Ankarada meclis ve lüx evi arasında gün dolduran ve her dönem CHP yönetimine muhalif olan,buna karşın kamuoyunda ne yaptığı bilinmeyen bu aristokratlar yüzünden CHP bu noktadadır..Artık şu şunun kızı,oğlu,torunu vs.alışkanlıklarını bir kenara bırakmalıyız..

2
0
yanıtYanıtla
ugur:

Kesin seçilir

0
2
yanıtYanıtla
manisali:

Bos kadin

0
2
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

AKP bir adım daha ileri giderek AĞIR YOPLARINI SAHNEYE ÇIKARMAYA BAŞLADI. Bunun ilk örneği Meclis Başkanı olacağı kesin olan Kahraman. BU KİŞİYİ BİR ARAŞTIRIN BAKIN ALTINDAN NASIL BİR ŞERİAT ÖZLEMİ ÇIKACAK.

1
1
yanıtYanıtla
gökhan:

biryerinden uydurma arkadaşım

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title