Haberler

TBMM Başkanı Kahraman, Çamlıca Camii İçin Erdoğan'ın İsmini Önerdi

Güncelleme:

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Üsküdar'a da damgasını vurduğunu belirterek, Çamlıca Camii'ne Erdoğan'ın adının verilmesini önerdi.

4'üncü Üsküdar Kitap Fuarı'nın açılışını gerçekleştiren Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'a da damgasını vurduğunu belirterek, Çamlıca Camii'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adının verilmesini önerdi. Kahraman isim önerisini salondakilerin oylamasına sundu.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN KİTAP FUARINDA

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 4'üncü Üsküdar Kitap Fuarı başladı. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılış törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Diyanet İşleri Eski Başkanı Mehmet Görmez ve yönetmen Semih Kaplanoğlu ile çok sayıda kitapsever katıldı. Törende Üsküdar'ı anlatan tanıtım slaytı yayınlandı

TBMM Başkanı Kahraman Çamlıca Camii İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsmini Önerdi

"İNŞALLAH İSMİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLUR"

"İnşallah Çamlıca'daki camiinin adı 'Recep Tayyip Erdoğan Camii' olur"

Kahraman, eskiden kongrelerin spor salonlarında yapıldığını şimdi ise kongre ve kültür binalarının yaygınlaştığını kaydederek, "Ne kadar güzel bir şey, ne güzel gelişme. Cumhurbaşkanımızın damgasını vurduğu yerlerden birisi, Türkiye'de olduğu gibi Üsküdar'dır. ve inşallah Çamlıca'daki caminin adı 'Recep Tayyip Erdoğan Camii' olur. Kendinin kabul edeceğini zannetmiyorum ama zorlayalım. Bu isim uygun değil mi? Oyunuza sığınıyorum. Kabul edenler ve kabul edenler? Saf demokrasi bu, oylama böyle yapılır" ifadelerini kullanması üzerine salondaki kitapseverler alkışladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Kahraman Hilmi Türkmen Türkiye Çamlıca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title