Haberler

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Gençleri Kabul Etti

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve gençleri kabul etti TBMM Başkanı İsmail Kahraman, " Biz büyük bir devletiz. Kuruluşumuz 1923'lerden çok ötelere gidiyor.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve gençleri kabul etti

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, " Biz büyük bir devletiz. Kuruluşumuz 1923'lerden çok ötelere gidiyor. Köklü bir maziye sahibiz, güçlü bir devletiz, bunun şuurunda olmalıyız"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç:

"Gün gibi aşikardır ki, ülkemiz birlik ve beraberliğini sürdürdüğü sürece, bir ve beraber olduğu sürece birlik ve beraberlik ruhumuzla geleceğe yürümekte kararlıdır"

ANKARA - Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, "Biz büyük bir devletiz. Kuruluşumuz 1923'lerden çok ötelere gidiyor. Köklü bir maziye sahibiz, güçlü bir devletiz, bunun şuurunda olmalıyız" dedi.

TBMM Başkanı Kahraman, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve 81 ilden, Kuzey KKTC'den gelen gençleri ve sporcuları TBMM Tören Salonu'nda kabul etti.

Gençlere ruhunun yaşlanmadığını söyleyen Kahraman, insanın öğrenmeyi bıraktığı gün yaşlandığına dikkat çekerek, "Yok etmek istediler, bizleri, devletimizi. Ama millet bir bütünlük halinde bir araya geldi, buna fırsat vermedi. Bütün 'evet' verenlerden Cenab-ı hak razı olsun, şehitlerimizi şükranla, minnetle anıyoruz. Biz büyük bir devletiz. Kuruluşumuz 1923'lerden çok ötelere gidiyor. Köklü bir maziye sahibiz, güçlü bir devletiz, bunun şuurunda olmalıyız" diye konuştu.

Dünyanın en büyük devletinin sahibi olduklarını belirten Kahraman, "O koca devletin topraklarında bugün 53 tane devlet var. Akdeniz bizim bir gölümüzdü. Bizden izinsiz orada gemi, yüzemezdi. Amerika ile Osmanlı arasında anlaşma var. Bir tarafta Kaptan-ı Derya Cezayirli Hasan Paşa, diğer tarafta Amerika Başkanı George Washington. Amerikalı bir devlet Başkanı'nın kendi mevkidaşı dışında yaptığı ilk ve son anlaşma. Anlaşmada ne yazıyor? Her yıl Osmanlı'ya Amerika bayrağı taşıyan gemilerin Akdeniz'de dolaşması serbest olması dolayısıyla 25 bin altın haraç ödenecektir" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gençlerin TBMM'yi gezmeleri tavsiyesinde bulunarak şunları söyledi: "O gece Meclis Başkanımızın bizzat katıldığı oturumda milletvekilleri bu Meclis'te en dik duruşlardan birini sergilemişlerdir. Gün gibi aşikardır ki, ülkemiz birlik ve beraberliğini sürdürdüğü sürece, bir ve beraber olduğu sürece birlik ve beraberlik ruhumuzla geleceğe yürümekte kararlıdır."

Milletin 16 Nisan günü 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünün yerine getirdiğini söyleyen Kılıç, "Bundan sonraki çalışmalarımızda aynı zamanda 16 Nisan günü yapılan halk oylaması, referandumuyla gençlerin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletimizi temsilen bulunmalarının önündeki, engel kaldırılmıştır" şeklinde konuştu.

'Gençlerden Ecdada Mektup 15 temmuz Şehitlerine mektup' yarışmasında 13-17 yaş kategorisi birincisi Abdullah Selman Pullu, 18-22 yaş kategorisinde birinci olan Keremhan Yaman, 22-29 yaş kategorisinde birinci olan Ayşenur Karasu mektuplarını Kahraman'a verdiler. ve Ayşenur Karasu mektubunu okudu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Amerika Birleşik Devletleri Akif Çağatay Kılıç İsmail Kahraman Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
title