Haberler

TBMM Başkanı Çiçek Pakistan'da

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, resmi temaslarda bulunmak üzere Pakistan'a geldi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, resmi temaslarda bulunmak üzere Pakistan'a geldi.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Pakistan'ın başkenti İslamabad'a gelen Çiçek, Chaklala askeri havaalanında Pakistan Başbakanı'nın Başdanışmanı Sehnaz Vezir Ali, Pakistan Ulusal Meclisi yetkilileri ve Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Babür Hızlan tarafından karşılandı. İki gün sürecek Pakistan ziyareti kapsamında TBMM Başkanı Çiçek'in yarın Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ve Başbakan Raja Pervez Eşref ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Çiçek'in ikili temaslarının ardından Pakistan Ulusal Meclisi'ni ziyaret etmesi ve burada onuruna verilen akşam yemeğine katılması bekleniyor.

19 Temmuz Perşembe günü yurda dönecek olan Çiçek'e, Pakistan temasları boyunca Türkiye-Pakistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk eşlik ediyor. - İSLAMABAD

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Cemil Çiçek Pakistan Ak Parti Türkiye Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title