Haberler

TBMM Başkanı Çiçek'in Eşi Gülten Çiçek, Toronto'da Türk Hanımlarla Buluştu

TBMM Başkanı Çiçek Kanada'da- TBMM Başkanı Çiçek'in eşi Gülten Çiçek, Toronto'da Türk hanımlarla buluştu Resmi temaslarda bulunmak üzere Kanada'ya gelen TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in eşi Gülten Çiçek, Toronto'da Türk hanımlarla bir araya geldi.

TBMM Başkanı Çiçek Kanada'da- TBMM Başkanı Çiçek'in eşi Gülten Çiçek, Toronto'da Türk hanımlarla buluştu Resmi temaslarda bulunmak üzere Kanada'ya gelen TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in eşi Gülten Çiçek, Toronto'da Türk hanımlarla bir araya geldi. Toronto yakınlarındaki Mississauga kentinde bulunan Kuzey Amerika Milli Görüş Teşkilatı (KAMGT) genel merkezinde Hanımlar Kolu Başkanı Arzu Bayraktar tarafından karşılanan Gülten Çiçek, burada hanımlarla yemek yedi, sohbet etti.Merkez bünyesindeki Maingate İslamic Academy'i gezen Gülten Çiçek, anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerine hediyeler dağıttı. Okul yöneticileri ve öğretmenlerden bilgi alan Gülten Çiçek'e, Arzu Bayraktar tarafından günün anısına plaket verildi.Gülten Çiçek de KAMGT üyesi hanımlara teşekkür ederek Arzu Bayraktar'a hatıra olarak bir çini hediye etti.Gülten Çiçek'in temaslarına Türkiye'nin Toronto Başkonsolosu Ali Rıza Güney'in eşi Arzu Güney ve Konsolos Ebru Demirbaş eşlik etti.Kanada -TBMM Başkanı Çiçek'in eşi Gülten Çiçek-Kanada'da yaşayan Türkler

Kaynak: AA / Güncel

Kuzey Amerika Cemil Çiçek Toronto Kanada Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title