Haberler

TBMM 20. Dönem Rize Milletvekili Yılmaz Açıklaması

"Ülkemize sahip çıkıp 30 Mart'ta üzerimize düşeni yaparsak, bizim eskiden işçi olarak gittiğimiz Avrupa'daki birçok insan, zamanla bizim tarlalarımızda çalışmak için Türkiye'ye gelecekler"

TBMM 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, "Ülkemize sahip çıkıp 30 Mart'ta üzerimize düşeni yaparsak, bizim eskiden işçi olarak gittiğimiz Avrupa'daki birçok insan, zamanla bizim tarlalarımızda çalışmak için Türkiye'ye gelecekler" dedi.

Yılmaz, AK Parti Çumra Gençlik Kolları'nca düzenlenen "Dünden Bugüne Gelişen Türkiye" isimli konferansta, Türkiye'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan önce ekonomik anlamda Bangladeş'ten geride olduğunu söyledi.

Şimdi ise G25'e girdiğini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Büyük Ortadoğu Projesi'ni Recep Tayyip Erdoğan bozdu. Ülkede Müslümanlara rahat yaşama hakkı sundu. Çünkü yıkmaya çalıştıkları, Tunus'a, Libya'ya, Mısır'a Türkiye kucak açıyor. Sen bunları yaparsan Avrupalı seni sever mi, sana izin verir mi? Ben AK Parti'ye üye birisi değilim. Lakin ülkemizin içinde bulunduğu durumu görerek size bir kardeşiniz olarak bu yangını söndürmek için yalvarmaya geldim. Eğer bu yangın devam eder, diğerleri gibi Tayyip Erdoğan'ı da yerlerse vatan elden gidecek. Çünkü bunların hedefi Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkarak, Türkiye'yi yıkmak. Ondan sonra tarla, para, pul neye yarar. Ülkemize sahip çıkıp 30 Mart'ta üzerimize düşeni yaparsak, bizim eskiden işçi olarak gittiğimiz Avrupa'daki birçok insan, zamanla bizim tarlalarımızda çalışmak için Türkiye'ye gelecekler. Çünkü onlar da biliyorlar bizim nasıl geliştiğimizi."

Kendisinin eski bir Saadet Partili olduğunu belirten Yılmaz, "Kardeşiniz olarak, şimdiki yapılan iftiraların hepsini zamanında biz çektik. Rahmetli Erbakan Hocamıza 84 yaşında türlü iftiralarla hapis cezası vermediler mi? Siz tüm bunları bilerek nasıl CHP ile el ele vererek bu millete karşı savaşırsınız? Allah yarın bunun hesabını sizden sormaz mı?" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Enver Yılmaz Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title