Haberler

Tbl 2017-2018 Sezonu Play-Off'un Basın Toplantısı Yapıldı

Yeni sezonda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek ikinci kulübü belirleyecek olan Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Play-Off’un basın toplantısı gerçekleştirildi.

Yeni sezonda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek ikinci kulübü belirleyecek olan Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Play-Off'un basın toplantısı gerçekleştirildi.

Normal sezonu lider tamamlayıp şampiyonluk ipini göğüsleyerek 2018-2019 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Türk Telekom'la birlikte yeni sezonda BSL'nin yolunu tutacak ikinci takımı belirleyecek olan TBL Play-Off 2018'in basın toplantısında Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Samer Şenbayrak'ın yanı sıra, Türkiye Basketbol Ligi Koordinatörü Gökhan Tokatlı, TBF yetkilileri, kulüp temsilcileri ve basın mensupları hazır bulundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, toplantının açılış konuşmasında TBL'nin yeni statüsünün, Play-Off'a da büyük heyecan katacağını söyledi. Sözlerine normal sezonu lider tamamlayarak BSL'ye yükselme hakkı elde eden Türk Telekom'u tebrik ederek başlayan Şenbayrak,"TBL'nin bugün ulaştığı nokta ile gurur duyuyoruz. Ligimiz gerek marka değeri, gerek izlenme oranları, gerek rekabet düzeyi ile BSL'den sonra basketbolumuzun lokomotifi görevini üstleniyor. Avrupa'daki aynı seviye liglere oranla düşünüldüğünde, bu kalibrede bir rekabet ve çekişme bulmak bir hayli zor. Yeni statü ile birlikte bir takım Play-Off şampiyonu unvanıyla BSL'ye yükselecek. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi. Şenbayrak, maçların televizyondan canlı yayınlanması ile ilgili görüşmelerin de olumlu yönde ilerlediğini sözlerine ekledi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde Play-Off eşleşmeleri ise şu şekilde:

Afyon Belediyespor - İstanbulspor Beylikdüzü

Selçuklu Belediyesi - Bandırma Kırmızı

Bursaspor Durmazlar - Akhisar Belediye

Antalyaspor - Bahçeşehir Koleji - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Telekom Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title