Haberler

TBF'den Orduspor'a Transfer Yasağı

Güncelleme:

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden Orduspor'a, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından getirilen transfer yasağı camiada moralleri bozdu.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yasağın gelecek hafta içerisinde alacaklı oyuncuların fedakarlık yapmasıyla ve kulübün de girişimleriyle kalkacağını ifade etti.

Alper Durur şöyle konuştu:

"Bu tablo daha önce oyuncular tarafından federasyona verilen dilekçelerden kaynaklandı. O dilekçelerin durumu bugün karara bağlandı. Bu istemediğimiz bir şeydi. Ancak şunu söyleyebilirim ki bu kararın ardından alacağı olan bütün oyuncular bir fedakarlık içerisine girecekler. Ben kendileriyle bizzat görüştüm. Fedakarlık yapmalarını istedim. Onlar da bu fedakarlığı yapacaklar. Alacakları belli bir şekle geldikten sonra yapılandırılacak. Kulüp başkanımızın dediği gibi önümüzdeki hafta içerisinde de onlara kulüp tarafından bir ödeme yapılacak. Bu oyuncular inanıyorum ki federasyondan dilekçelerini geri alınca da bu iş çözülmüş olacak."

Kulübün ödeme yapamaması durumunda problem olabileceğini, aksi durumda bir olumsuzluk görülmediğini belirten Durur, "Kulübümüz ve başkanımız bu konunun ciddiyetinin farkında. Karar resmi şekilde kulübede tebliğ edildiği için herkes durumun farkında. Fakat şunu net söyleyebilirim ki oyuncular çok anlayışlılar. Kulüple bir uzlaşma durumundalar. Hepsi çok karakterli insanlar. Onlar kendi üzerine düşeni yapacaklar. İnanıyorum ki önümüzdeki hafta içerisinde bu pürüz halledilmiş olacak" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Orduspor Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title