Haberler

Taylan Antalyalı: Şu an fizik olarak iyiyim ama yüzde 100 hazırım diyemeyeceğim

Güncelleme:

Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı, "Sezon biter bitmez bir operasyon geçirdim. Oradan iyi döndüğümü düşünüyorum.

Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı, "Sezon biter bitmez bir operasyon geçirdim. Oradan iyi döndüğümü düşünüyorum. Tabii ki maçlarımız başlamıştı. Çok fazla sürem yoktu. Kısa sürede en iyi şekilde hazırlanıp, St. Johnstone maçıyla başladım. Şu an fizik olarak iyiyim ama hala yüzde 100 hazırım diyemeyeceğim" dedi.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında yarın deplasmanda Danimarka'nın Randers takımına konuk olacak Galatasaray'da orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sezon sonunda olduğu ameliyatın ardından fizik olarak iyi durumda olduğunu ancak henüz yüzde 100'üne ulaşmadığını belirten Taylan Antalyalı, "Sağ olsun hocam bana o konuda çok güveniyor. Ben de güvenini boşa çıkarmamaya çalışıyorum. Sezon biter bitmez, bir operasyon geçirdim. Oradan iyi döndüğümü düşünüyorum. Tabii ki maçlarımız başlamıştı. Çok fazla sürem yoktu. Kısa sürede en iyi şekilde hazırlanıp, St. Johnstone maçıyla başladım. Şu an fizik olarak iyiyim ama hala yüzde 100 hazırım diyemeyeceğim. Biraz daha zamana ihtiyacım var. Şu anda kendimi iyi hissediyorum, daha da iyi olacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"BİZ HER RAKİBE SAYGI DUYUYORUZ"

Rakiplerinin fizik gücüyle oynayan bir takım olması hatırlatılan Taylan Antalyalı, "Biz her rakibe saygı duyuyoruz. Bundan önceki rakibimiz de fizikle oynayan, agresif bir takımdı. Yarın da rakibimizi en iyi şekilde analiz edip, buradan en iyi şekilde ayrılacağımızı düşünüyoruz. Arkadaşlarıma, hocama güveniyorum. Buradan iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum" şekllinde konuştu.

- Danimarka
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Taylan Antalyalı Galatasaray Danimarka Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title