Haberler

Tayini Çıkan Başhekime Kadın Derneğinden Plaket

Bitlis'in Ahlat İlçe Devlet Hastanesi'nde 6 Yıldır Görev Yapan Başhekim Dr. Akın İnanmış'a Kadın Derneğinden Plaket Verildi.

Bitlis'in Ahlat İlçe Devlet Hastanesi'nde 6 yıldır görev yapan Başhekim Dr. Akın İnanmış'a kadın derneğinden plaket verildi.

Ahlat Kadınını Bilinçlendirme Geliştirme Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (AHKAD) üyeleri, ilçede 6 yıldır görev yapan ve Adana'nın Karaisalı Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine tayini çıkan Ahlat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor R.Akın İnanmış'ı makamında ziyaret ederek yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi.

AHKAD Başkanı Semra Çeker plaket töreninde yaptığı açıklamada, İnanmış'ın 6 yıl boyunca ilçeye sağlık alanında büyük hizmetler yaptığını belirterek, "Başhekimimizin ilçemizden ayrılması büyük bir kayıptır. İlçemizde görev yaptığı süre içerisinde hastane ve sağlık alanında çok güzel hizmetleri oldu. Hastanemizin baştan aşağı yenilenmesi ve hizmet kalitesinin artmasında büyük katkıları oldu. İnsani ilişkileri çok sıcaktı. Ahlatlılar da kendisini çok sevdi. Başhekimimiz ilçemize yaptığı güzel hizmetlerle her zaman anılacaktır. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz" dedi.

Meslek hayatı boyunca birçok teşekkür ve takdir belgesi aldığını fakat ilk defa bir plaket almanın mutluluğunu yaşadığını belirten Uzm.Dr.R.Akın İnanmış ise konuşmasında şunları söyledi:

"Bizler kamu görevlileri olarak belli hizmetlerden sonra bulunduğumuz yerlerden başka yerlere gitmek zorundayız. Ahlat'ta görev yaptığım süre içerisinde, ilçedeki sağlık çalışanları ve mesai arkadaşlarım ile birlikte yararlı çalışmalar yapmanın gururu ve mutluluğu içindeyim. Vicdanım rahat olarak ayrılıyorum. 6 yıllık süre içerisinde Ahlat'ta çok güzel günlerim geçti, birçok dostluklarım oldu. Ayrıca yaptığımız hizmetlerin halkımız tarafında beğenilmesi ve AHKAD tarafından plaket ile ödüllendirilmem benim için gurur verici bir olay. Bu plaketin meslek hayatımda aldığım ilk plaket olması nedeniyle ayrı bir önemi var. Bana bunu layık gören derneğimize teşekkür ediyorum" dedi.

(GA-MET-Y) 20.03.2008 18:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title