Haberler

Tavşanlı'nın Mülayim Tepe Parkı Işıl Işıl

Kütahya'nın Tavşanlı İlçe Merkezinde Bulunan Mülayim Tepe Parkı Yeni Düzenlemeler Sonrası Vazgeçilmez Bir Mekan Haline Geldi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçe merkezinde bulunan Mülayim Tepe Parkı yeni düzenlemeler sonrası vazgeçilmez bir mekan haline geldi.

Yeşil ile barışık bir toplum adına park ve çocuk oyun alanlarını arttırarak çalışmalarına devam eden Tavşanlı Belediyesi, şehir merkezinde bulunan mülayim tepe parkında düzenleme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Geniş bir alan üzerinde bulunan Mülayim Tepe Parkı düzenleme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, "50'yi aşan park ve çocuk oyun alanlarımız bulunmakta. Sezon içerisinde tüm yeşil alanların bakımları yanında, ilçemizin türbesiyle bütünleşmiş Mülayim Tepe Parkı'nda da düzenleme çalışmalarımız devam etmekte. Ekonomik ömrünü yitirmiş kafeterya yerine yeni bir kafeterya inşa ettik. Türbe etrafında bulunan yaya yolunun parke taşıyla döşenmesi sonrası park içinde bulunan havuzun tadilatını tamamladık. Yeni ışıklandırmasıyla Mülayim Tepe Parkı akşam ziyaretçilerini hoş bir görüntüyle karşılamaktadır. Ayrıca park içinde bulunan çocuk oyun alanlarımızın yanında monte ettiğimiz fitness aletleriyle, hem spor hem de piknik ve çay bahçesi olarak halkımızın hizmetinde bulunan parkımız, önümüzdeki hafta başlayacak olan açık hava sporlarına da ev sahipliği yapacak" dedi.

Başkan Çakır, Mülayim Tepe Parkı'nda olmanın da ayrı bir keyfi olduğunu da sözlerine ekleyerek, birey olarak herkesin parklara sahip çıkmalarını istedi.

(YB-EFE) 29.05.2008 16:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title