Haberler

Tavşanlı Emniyeti'nden €˜tescilsiz Motosiklet' Operasyonu

Kütahya'nın Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü'ne Bağlı Ekipler Tarafından İlçe Merkezindeki Motosiklet Tamircilerine Yapılan Denetimlerde Plakasız Oldukları Tespit Edilen 50 Motosiklete El Konuldu.

Kütahya'nın Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından ilçe merkezindeki motosiklet tamircilerine yapılan denetimlerde plakasız oldukları tespit edilen 50 motosiklete el konuldu.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tavşanlı'da bir ilk olan yeni bir uygulamaya da imza attı. Tavşanlı Adliyesi'nde görülen bir dava kapsamında; Anayasa'nın 20'nci maddesi PVS kanunun 9 maddesi ve adli arama yönetmeliğin 23'ncü maddesi gereğince dün saat 14.00 ile 18.00 saatleri arasında Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir defaya mahsus olmak üzere motosiklet tamircilerine yönelik denetim yaptı. Bu denetimlerde trafik tesciline uygun olmayan motosikletlere el konularak yasal işlem başlatıldı. Polis ekipleri dün Recep Korkmaz, Tuğrul Başeren, Bülent Özata, Recep Akın ve Halil Korkmaz'ın işyerlerini denetleyerek 50 motosiklete el koydu. Söz konusu motorlar ilçe Emniyet Müdürlüğü'nün yanında bulunan alana konuldu. Bu motosikletlerin sahipleri tarafından alınmadığı takdirde hurda amacıyla önümüzdeki günlerde ihale usulü ile satışa çıkarılacağı öğrenildi.

Bu arada, yaz aylarının gelmesiyle birlikte motosikletlerin Tavşanlı cadde ve sokaklarında yoğunlaşmasıyla Emniyet Müdürlüğü ekipleri de denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, gün boyunca değişik cadde ve sokaklarda motosiklet sürücülerine yönelik olarak denetimler yapıyor.

(YB-EFE) 19.06.2008 19:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title