Haberler

Tavşanlı'dan Kısa Kısa

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Tavşanlı ilçesinde görev yapan öğretmenlere konferans verdi.

Vali Çiftçi, Belediye Kültür Sarayındaki konferansta, her insanın bir öğretmeni olması gerektiğini belirterek, bir insanın bir noktaya gelmek istiyorsa mutlaka bir öğretmene ihtiyacı bulunduğunu söyledi.

Öğretmenlerin verimli çalışmaları bakımından kendilerini analiz etmeleri gerektiğine işaret eden Vali Çiftçi, şöyle konuştu:

"Bundan sonra artık kendimize bakmamız gerekiyor. Sınavları hep sizler yapıyorsunuz, bir değişiklik yapın ve öğrencilerinize oylama yaptırın. Kendinize 100 üzerinden kaç not verecekler bir bakalım. Yenimahalle Sanat Okulunda kendime oylama yaptırdım ve 22 aldım. Siz öğretmenler benden daha üstünsünüz, sizlerin notları 30 oluyor. Silkelenip kendimize dönüp bakmalıyız. Her öğrencinin anlayacağı bir dil vardır. Bizim ise asıl amacımız ve görevimiz o dili anlamaktır."

Konferansı, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Ömer Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, İlçe Emniyet Müdürü Murat Erdal, Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ekiz ve ilçede görev yapan öğretmenler izledi.

-ÇİFTÇİLER GELECEĞE HAZIRLANIYOR

(FOTOĞRAFLI)

Tavşanlı ve Domaniç ilçelerinden çiftçiler, Bursa'da düzenlenen traktör tanıtım toplantısına katıldı.

Geziyi organize eden Sarılar Otomotiv şirketinin satış sorumlusu Süleyman Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursa, Balıkesir, Yalova, Eskişehir ve Kütahya'dan bayiler, servis elemanları, oda ve birlik başkanları, banka müdürleri ve çiftçilerin Bursa'da üretilen ekonomik ve çevreci tarım makinelerini inceleme imkanı bulduğunu bildirdi.

Dünyada tarım potansiyeli bakımından 8'inci sırada yer alan Türkiye'nin gelişmiş teknolojilerle geleceğin tarım merkezi olabileceğini ifade eden Sarı, tarım sektörünün daha kazançlı olması için verimliliğin artması gerektiğini söyledi.

Bu tür tanıtımların çiftçiler için yararlı olduğuna işaret eden Sarı, "Yeni teknolojilerden haberdar olup kıyaslama fırsatı doğuyor. Çiftçimizin bu yönde bilgisini artırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Yeter ki, çiftçilerimizin bilgi ve donanımı artsın" dedi.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title