Haberler

Tavşanlı'da Kur'an-ı Kerim Ziyafeti

Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda Ramazan ayı dolayısıyla program düzenledi.

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'nda Ramazan ayı dolayısıyla program düzenledi. Tavşanlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği, programda Kur'a-ı Kerim'i güzel okuma dünya birincisi Mısırlı Hafız Muhammed Recep Cumhuriyet Meydanına oluşturulan platformda Kur'an-ı Kerim okudu, teravih namazı kıldırdı.

Programlar Tavşanlı Belediyesi'nin iftar programıyla başladı. Mısırlı Hafız Muhammed Recep iftar öncesi burada Kur'an-ı Kerim tilaveti yaptı. Ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki programa geçildi. Mısırlı Hafız'ın buradaki tilaveti vatandaşları mest etti. Kılınan teravih ve yatsı namazının ardından Belediye Başkanı Mustafa Güler; Muhammed Recep ile Tavşanlılı din görevlileri Mehmet Eroğlu, Necdet Bilgin, Nuri Uygun'a hediye takdim etti.

Tavşanlılıların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu sene de, Ramazan ayının manevi havasına uygun olarak programlar düzenlediklerini söyledi.

Güler, "Bizler Ramazan ayını, sükunet içerisinde ve manevi atmosferine uygun programlarla geçiriyoruz. İftar yemeklerimizle soframızı paylaşıyoruz ayrıca, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve teravih programları düzenliyoruz. Ben etkinliklerimize katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu arada Tavşanlı Belediyesi'nin teravih programları da devam ediyor. 23 Haziran Perşembe günü de Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma dünya birincisi Remzi Er ile Kur'an-ı Kerim'i okuma dünya ikincisi Mehmet Bilir Tavşanlılılarla buluşacak. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Kur'a-ı Kerim tilavetinin ardından açık havada teravih namazı kılınacak.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title