Haberler

Tavşanlı'da Haşere ile Mücadele

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi, Haşere ve Sineklerle Mücadele Çalışmalarına Hız Verdi. Sineklerin Üreme Noktası Olarak Belirlenen Alanlardan Başlayan ve Şehir Merkezine Kadar Yayılan İlaçlama Çalışmalarına Şu Günlerde Moymul Çayırı'nda Bulunan Kanallar ve Adronos Çayı Kenarında Devam Ediliyor.

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi, haşere ve sineklerle mücadele çalışmalarına hız verdi. Sineklerin üreme noktası olarak belirlenen alanlardan başlayan ve şehir merkezine kadar yayılan ilaçlama çalışmalarına şu günlerde Moymul Çayırı'nda bulunan kanallar ve Adronos Çayı kenarında devam ediliyor.

Geçen yıl söz konusu bu mücadeleden olumlu sonuçlar aldıklarını ifade eden Tavşanlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hasan Hüseyin Akkaya, ilaçlama çalışmalarıyla birlikte çöp konteynırlarının etraflarında da hijyeni sağlayarak sineklerin üremesini engellemeye çalışıldığını aktardı.

Yaz mevsimi boyunca devam edeceği ifade edilen ilaçlama çalışmaları ilçe merkezinin tüm mahallelerinde de planlı olarak yapılıyor.

(YB-EFE) 29.05.2008 16:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title