Haberler

Tavşanlı'da "El Sanatları Pazarı" Açıldı

Tavşanlı'da, kadınların ürettiği el işi ürünlerin satıldığı "El Sanatları Pazarı" törenle hizmete girdi.

Tavşanlı'da, kadınların ürettiği el işi ürünlerin satıldığı "El Sanatları Pazarı" törenle hizmete girdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde kurulan pazarın hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, pazarın Tavşanlı'ya önemli ekonomik değer katacağını söyledi.

Kadınların el işi ürünlerini burada satarak ilçeye ekonomik zenginlik getirileceğini belirten Kavuncu, "Burası kadınlara ekonomik bir katma değer sağlayacak" dedi.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu da el sanatlarının halka sunulması ve ve pazarlama imkanlarının geliştirilmesi amacıyla ilk adımın bu pazar sayesinde atıldığını bildirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından internetten satış yapılabilmesi amacıyla web sitesi kurulduğunu dile getiren Hatipoğlu, ilçede el sanatları ürünlerinin tanıtım ve pazarlama imkanlarının gelişeceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından pazar gezildi.

Takı setleri, örgü ürünleri, danteller, iğne oyaları, el nakışları, işlemeli havlular ve çinilerin satışa sunulduğu pazardan, "www.goznurumuz.com" sitesi aracılığıyla alışveriş yapılabiliyor.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Tavşanlı Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title