Haberler

Tavas Birlikspor'da Yönetim Kurulu Değişti

Denizli 1. Amatör Küme C Grubunda yer alan Tavas Birlikspor'un kalecisi, kulüp başkanlığı görevini bıraktı.

Denizli 1. Amatör Küme C Grubunda yer alan Tavas Birlikspor'un kalecisi, kulüp başkanlığı görevini bıraktı.

Denizli'nin Tavas ilçesinde 1985 yılında kurulan ve 1. Amatör Küme'de mücadele eden kalan Tavas Birlikspor Kulübü Genel kurul toplantısı Tavas Ziraat Odası Toplantı salonunda yapıldı.

Divan başkanlığına İlhan Gözeten'in seçildiği genel kurulda Yönetim Kurulu Faaliyet raporu, Tavas Birlikspor'un kaleciliğini yapan Kulüp Başkanı İsmail Uzunoğlu tarafından okundu.

İsmail Uzunoğlu, 2 yıl önce göreve geldiklerini, ilk yılında Denizli 2. Amatör Küme'de namağlup şampiyon olduklarını, ikinci yılda ise 1. Amatör Küme'de yaşadıkları şanssızlıklar ve sakatlıklar nedeniyle son maçta kümede kaldıklarını söyleyerek, yeni yönetime borçsuz bir kulüp bıraktığını ifade etti.

Yönetim Kurulu Faaliyet raporu, Denetim Kurulu ve tahmini bütçe oybirliğiyle kabul edildikten sonra tek liste halinde yapılan seçimde Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu oluştu.

Önceki Kulüp Başkanı İsmail Uzunoğlu yine yeni Yönetim Kurulunda yer alıyor.

Tavas İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Abdullah Cibişoğlu başkanlığında oluşan ve önceki kulüp başkanı İsmail Uzunoğlu'nun da yer aldığı yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Abdullah Cibişoğlu, Ramazan İlkhan, Hüseyin İnamlık, Ahmet Eviyakınoğlu, İsmail Uzunoğlu, Bekir Sami Küçükşahal ve Emin Sandıkçı. "

Denetim Kurulunda ise; Ali Tirelioğlu, Yusuf Küdür, Mehmet Salih Kalli bulunuyor. Yeni Yönetim Kurulunun önümüzdeki günlerde görev bölümü yapması bekleniyor.

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title