Haberler

Tavas, Aday Adaylığını Açıkladı

Yaklaşık 24 bin seçmeni bulunan Muğla'nın Ula ilçe Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Dr.

Yaklaşık 24 bin seçmeni bulunan Muğla'nın Ula ilçe Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Dr. Bekir Tavas CHP, MHP ve diğer siyasi partilerin oylarına talip oldu. AK Parti İlçe binası önünde kalabalık bir grup önünde Ula Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Tavas'ın aday adaylığı açıklama törenine Büyük şehir Belediye Başkan aday adayları Mestan Yaman, Mustafa Kurtulmuşlu, Ula Belediye Başkanı Nadi Şenkal, Menteşe İlçe başkanı Mustafa Çelebi, Menteşe belediye başkan adayı Vildan Şahan, Yatağan Belediye Başkan adayı Salih Özen ve partililer katıldı.

22 yıllık bürokrasi ve yöneticilik geçmişi olduğunu söyleyen Ula Belediye Başkan aday adayı Tavas, "Tecrübe ve birikimlerimi Ula'ya hizmet için, Ula halkının aydınlık geleceği için kullanmak istiyorum. Hizmet aşkıyla bütün Ula'yı kucaklayacağım, Ula'yı Atatürk'ün bize emaneti olan Cumhuriyetimizin 100. Yılında, yani 2023'lü yıllarda çağdaş, uygarlık seviyesine çıkarabilecek vizyona sahibim. Ula'nın sorunlarını ve çözüm yollarını en iyi bilenlerdenim, Ula için eğitim, turizm, kültür, sağlık, tarım, sosyal, ticari, ekonomi ve teknik alanlarda önemli projelere sahibim. Fon ve yatırımların önemli bir kısmını Ula'ya aktarabilecek, Ankara'da bürokrasi çevrem ve Avrupa Birliği Finans Merkezi gibi kurumlarla çok iyi ilişkilerim var" dedi.

AK Parti Ula Belediye Başkan aday adayı Tavas "Bu düşünce ve hayallerinizi birlikte gerçekleştirmeye sizleri davet ediyorum. MHP'li, CHP'li, DP'li, tüm Ulalı kardeşlerimi ayrım yapmadan bu hizmet kervanına desteğe davet ediyorum, Sizlerin sevgisini, hoşnutluğunu, duasını kazanmak ve gurur kaynağız olmak için, Ak Parti Ula Belediye Başkan aday adaylığı için huzurunuzdayım. Ula AK Parti teşkilatı olarak bu seçimlerden zaferle çıkabilecek inanca, cesarete, azme ve çalışkanlığa sahibiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Muğla Tavas Ula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title