Haberler

Tavan Sıvası Döküldü

Manisa Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu'nda İşadamı İsa Artunç'un Geçen Yıl Yaptırdığı Ek Binanın, Alçı Tavan Sıvası, İddiaya Göre Müteahhidin Yanlış Malzeme Kullanması Yüzünden, Döküldü. Koridorları Alçı Parçalarıyla Dolan Okulda Temizlik Çalışmaları Sürerken, Bir Yandan da Sıvanın Yenilenmesi İçin Çalışmalar Devam Ediyor.

MANİSA Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu’nda işadamı İsa Artunç’un geçen yıl yaptırdığı ek binanın, alçı tavan sıvası, iddiaya göre müteahhidin yanlış malzeme kullanması yüzünden, döküldü. Koridorları alçı parçalarıyla dolan okulda temizlik çalışmaları sürerken, bir yandan da sıvanın yenilenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Sıvaların tatilde dökülmesinin büyük şans olduğunu belirten Müdürü Arif Oruç, "Kimsenin canının yanmaması sevindirici. Ancak, eğitim dönemine kısa bir süre kala böyle bir durum bizi sıkıntıya soktu. Tavanı tekrar sıvatmak için ödenek bulmakta zorlandık" dedi. Yaklaşık 20 bin TL gerektiğini belirten Oruç, okul aile birliği ve İsa Artunç’un destekleriyle parayı toparlamaya çalıştıklarını söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız da, müdür Oruç’un davetiyle okula gelip incelemelerde bulundu. 30 yıldır müteahhitlik yaptığını belirten Yıldız, böyle bir olayla ilk kez karşılaştığını ifade ederek, dökülen sıvaların yenilenmesi için 5 bin TL destek sözü verdi. Yıldız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Serdar Bulut’u da arayarak ödeneğin acil olarak gönderilmesi istedi. Dökülen sıvaların okulların açılacağı tarihe kadar yeniden yapılacağı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ege

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title