Haberler

Tav'ın Şirketi Bta Catering Services Uluslararası Bir Ödül Kazandı

Dünya Turizm Sektörünün Liderlerinin Üye Olduğu Trade Leaders 'Club'ın Her Yıl Düzenlediği "Uluslararası Turist, Otel ve Yiyecek Endüstrisi Ödülü"nü Bu Yıl Tav Havalimanları Holding Şirketi Bta Catering Services Kazandı.

Dünya turizm sektörünün liderlerinin üye olduğu Trade Leaders 'Club'ın her yıl düzenlediği "Uluslararası Turist, Otel ve Yiyecek Endüstrisi Ödülü"nü bu yıl TAV Havalimanları Holding Şirketi BTA Catering Services kazandı.

TAV'dan yapılan açıklamaya göre, bu önemli organizasyonun 32. ödül töreni, 31 Ocak 2007 tarihinde Trade Leaders' Club'ın merkezinin bulunduğu Madrid'te Fitur Turizm Fuarı gala gecesinde gerçekleşti.

Trade Leaders' Club'ın 40 ülkenin adayları arasından kendilerini bu ödüle layık gördüğünü belirten BTA Genel Müdürü Saadettin Cesur, "BTA sağlıklı ürün kaliteli hizmet ve misafir memnuniyetinde fark yaratma anlayışıyla bu ödüle hak kazandı. Biz yaptığımız işin uluslar arası arenada da örnek gösterilmesi ve gastronomi dünyasında önem taşıyan bu ödülün tarafımıza verilmesinden büyük gurur duyuyoruz. Çalışmalarımızı her geçen gün daha da ileriye götürerek başarılarımızı perçinleyeceğiz" dedi.

Fitur Turizm Fuarı, turizm dünyasının uluslar arası platformda bir araya geldiği bir organizasyon olmakla birlikte ziyaretçi sayısı 96 bini buluyor ve her yıl sektörün farklı alanlarından yaklaşık 150 bin kişiyi buluşturuyor.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yiyecek-içecek hizmetlerini TAV Havalimanları Holding kuruluşu BTA üstleniyor. Bilintur, Tepe ve Akfen gruplarının ortaklığı ile 1999 yılında kurulan ve Ocak 2000'de faaliyete geçen BTA, günde ortalama 12.000 yolcuya hizmet vererek dünya mutfaklarının zengin mönü seçeneklerini konuklarına sunuyor. BTA, 8500 m2'lik alanda, günde 24 saat sayıları 44'e ulaşan kafe, bar, restoran ve büfelerde hizmet veriyor. BTA ayrıca 22 Mayıs 2004 tarihinden itibaren Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bulunan İstanbul International Airport Hotel'i de işletiyor.

(CHT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title